מס' שאלות לגבי תהליך הטיפול לאחר ניתוח תיקון SLAP

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות לגבי תהליך הטיפול לאחר ניתוח תיקון SLAP
    בן
    08/06/2016

בתאריך17.4 עברתי ניתוח לתיקון SLAP .בתאריך 28.4 הורדתי תפרים בביקורת הראשונה משם יצאתי עם סיכום של המנתח כי יש להתחיל פיזיותרפיה אינטנסיבית באופן מיידי.
    כיום אני "מתפאר" בכ-3 טיפולי פיזיותרפיה שהסתכמו בכ-35 דק(לטיפול) לכל היותר בהם הוסבר לי על מצוקת התורים במכון ועל כך שיש לתרגל המון בבית.
    אני מתרגל בבית(המון..) וכיום 8 שבועות לאחר הניתוח אני לא מצליח להגיע לטווח מלא בצורה חופשית (כאשר אני מרים את יד שמאל עם שכמות מקובעות בעזרת הקיר) היד "נתקעת" ב-90 מעל' כשמלווה כאב נוראי .(לפי הפרוטוקול זה הזמן לטווחים מלאים)
    אני מעוניין לקבל חוות דעת נוספת לגבי דרך הטיפול בי. האם 3 טיפולים בפרק זמן שכזה (חודש וחצי לערך) הוא לגיטימי לניתוח כתף? האם טיפול שמתחיל בקבלה ב1230 ונגמר ב1300 הנו טיפול ראוי?

אשמח לשמוע כל חוות דעת שהיא כיוון שכיום אני מאוד קרוב לתחילת טיפולים פרטיים.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מס' שאלות לגבי תהליך הטיפול לאחר ניתוח תיקון SLAP - תגובה

אורן דיסקין
    09/06/2016

בן שלום
    3 טיפולים בחודש וחצי לא עונים להגדרה של אינטנסיבי.
    מעבר לכך, אכן רב השיקום נעשה ע''י תרגול עצמאי בבית או בחדר כושר.
    תדירות הטיפול בשבועות הראשונים צריכה להיות מינימום 3 פעמים בשבוע.
    לגבי משך זמן כל טיפול, אורך הטיפול אינו ערובה לטיב. באופן עקרוני ככל שאתה נמצא יותר זמן בהשגחה והכוונה של פיזיותרפיסט בכל מפגש, תוכל להפיק יותר.
    מבחינת טווחי תנועה גם לאחר 8 שבועות רב המנותחים לא מגיעים לטווח מלא, יש כאבים וקשיים.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו