מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהתהילה18/05/2008
שלום רב,
יש לי כתף קפואה ואני אמורה לעבור זריקה. האם פלדנקרייז יכול לטפל ולמנוע את הזריקה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתף קפואה
דני ליבנה19/05/2008שלום רב
כתף קפואה זקוקה לתנועה בלי תנועה גם הזריקה לא תועיל הזריקה נועדה להפחית כאבים , את צריכה טיפול נקודתי מסיבי לאזור הכתף על מנת לשפר את תנועת הכתף ,לפלנדנקרייז יש את היתרונות אבל לחלוטין לא בטוח שזה המקרה לעבוד בשיטת פלדנקרייז
בהצלחה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בכתף פגועה
שירה22/01/2009דני שלום, כבר לפני יותר משנתיים וחצי אובחנתי עם כתף קפואה. אני בת 31 ויש לי סכרת נעורים כבר 28 שנה אבל אני מאוזנת יחסית טוב עם משאבת אינסולין. הלכתי לטיפול פיזיוטרפי אבל חוץ מהמלצה על מנוחה ודיעה שזה יעבור עם הזמן, המצב המתסכל של כתף קפואה, לא קיבלתי יותר מזה. יש לך אולי המלצה מה עלי לעשות כדי להקל על הכאב? כדי לעזור לקדם את ההבראה מזה? איזה תרגילים עלי לעשות בבית? אני יודעת שכתף קפואה זה מצב בעל מספר שלבים אבל לפי זה כבר מזמן המצב היה אמור להשתפר וזה עדיין רק הולך ונגרע. אשמח מאד מאד לשמוע את דעתך, תודה רבה מאד מראש, שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתף קפואה
דני ליבנה22/01/2009שלום שירה חבל מאוד שבמקום טיפול פיזיוטרפי אמרו לך שזה יעבור , הגורם לכתף קפואה שנוי במחלוקת , אולם אין ויכוח שתנועה משפרת את המצב אף על פי ששנתיים זה הרבה זמן ,לתת תרגילים דרך המחשב ללא בדיקה ,דומה למתן תרופה עי רופא ללא בדיקה ,תרגילים וטיפול ניתן לאחר בדיקה ,כדאי לך למצא פיזיוטרפיסט שיבדוק ,ומעבר לתרגילים צריך לעבוד איתך בטכניקות פסיביות על מנת לשפר את טווחי התנועה , אילכך תמצאי בסביבתך פזיוטרפיסט שעובד ולארק ממליץ ולהתחיל לעבוד באינטנסיביות על הכתף . בהצלחה דני ליבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדני ליבנה
שירה24/01/2009היי דני, הרבה תודה על המלצותיך ודעתך. אני אחפש פיזיוטרפיסט באמת. אני מתפלאה לשמוע שאין ויכוח על כך שתנועה בכתף הקפואה משפרת, ז"א אני מתפלאה על כך שגם הפיזיוטריסט וגם האורטופד תמכו באותה הדיעה של עם הזמן זה יעבור, שלהיות סובלנית ולחכות שזה יעבור... טוב, בכל מקרה, אני אשמע בעצתך ואמצא פיזיוטפריסט/ית.. הרבה תודות, שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?