מתלבט לגבי לימודי פיזיותרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבט לגבי לימודי פיזיותרפיה
    סער
    07/03/2017

היי, אני בן 24, ונמצא בהתלבטות של חיי לגבי תחום לימודים.
    לאחר חקירה מעמיקה הגעתי לתחום הפיזיותרפיה. השאלות שהתעוררו לי היו לגבי פרנסה, ומציאת מקום תעסוקה לאחר סיום התואר. האם קיימים קשיים בחיים שלאחר הלימודים במציאת עבודה המכבדת את בעליה? ? ?
    ואם אפשר אשמח לתיאור של העבודה היומיומית שלכם כפיזיותרפיסטים בתחומים השונים.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה - תואר אקדמי ומקצוע לחיים

אורן דיסקין
    07/03/2017

סער שלום
    מקצוע הפיזיותרפיה מאד מגוון מבחינת העיסוק כלומר, אנו מטפלים בבעיות אורטופדיות, נוירולוגיות,התפתחות הילד,גריאטריה, שיקום לב, רפואת ספורט ועוד תחומים נוספים.
    אני מאד אוהב את המקצוע שלי ומתפרנס בכבוד. יש חברים למקצוע המרווחים הרבה מעל השכר הממוצע במשק ויש המרווחים פחות. כמו בכל מקצוע ככל שהוותק והניסיון שלך גדולים יותר וככל שתשקיע יותר שעות בעבודה גם השכר יהיה בהתאם.
    באזור המרכז קל יותר למצוא עבודה לאחר הלימודים.
    אני מציע לך לנסות להגיע למרפאות שונות בכדי להבין מה עושה פיזיותרפיסט. אשמח לארח אותך במרפאה בה אני עובד ובה אנו מתמחים ברפואת ספורט ושיקום אורטופדי. צור עימי קשר ונוכל לתאם ביקור שלך.
    בהצלחה בבחירת המקצוע אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו