פיזיותרפיסט מנוסה בכף רגל וקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיזיותרפיסט מנוסה בכף רגל וקרסול
    דני
    23/03/2017

שלום רב,
    אני יודע שאין התמחות ותת התמחות ספציפית או פורמלית בפיזיותרפיה כמו ברפואה, אך בכל זאת גם אלה שמתמחים בפיזיותרפיה אורטופדית נחלקים לעמוד שדרה וצוואר,ברך וכו'.
    אני מסתובב עם בעיות וכאבים בכף הרגל וקרסול ועם מס' אבחנות ורציתי להתייעץ אם הפיזיותרפיסט שהכי מנוסה ומתמחה לכך הוא סאם ח'מיס?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיזיותרפיסט מומחה בבעיות כף רגל

אורן דיסקין
    20/04/2017

דני שלום
    סאם הוא פיזיותרפיסט מנוסה. אנו לא נוהגים להמליץ על מטפל זה או אחר בכדי לשמור על אובייקטיביות הפורום. במידה ואינך מרוצה נסה לברר אצל אורטופד המתמחה בכף רגל האם הוא יכול להמליץ לך על מטפל כלשהו.
    בברכה אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה כמניעה לניתוח

דני
    20/04/2017

תודה רבה על המענה אורן.
    הרשתי לעצמי לשאול זאת ולהתייעץ כי כבר ניסיתי פיזיו ללא הטבה והוצע לי ניתוח גדול שלא כ"כ מומלץ, ומאידך האורטופד שמומחה לכף רגל וקרסול אמר שפיזיו לא יעזור לי. אבל עם המטפל המתאים אני מקווה לשיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו