מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזרת כתף לתנועה מלאהאריק גוט28/05/2017
עברתי ניתוח ארתרוסקופיה בכתך לאחר פריקה בסקי לפני כשנה.
הניתוח הוגדר מוצלח ודי במהירות לאחר טיפול פיזיוטרפי רציף חזרתי לתנועה מלאה. אני מתאמן בשיגרה בחדר כושר ומתמודד עם מצב שכשאני מרים משקולות (לא כבדות) הכתף הפגועה "מתרוממת" כאילו מפצה על העדר כוח. למרות עבודה די מאומצת בשנה האחרונה אני מרגיש חולשה של הכתף כשאני מרים משקולת עם ידיים פשוטות קדימה בין הזויות 80-120 (אם זוית אפס זה ידיים למטה במקביל לרגל). אני לא מצליח לגרום לכתף לא "להתרומם" ואני מפחד שלאורך זמן זה ינציח אי סימטריה בעבודת הכתפיים. איך מתגברים על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת הכתף לכשרות
אורן דיסקין29/05/2017שלום. כפי הנראה לא הצלחת להשיג במהלך השיקום איזון שרירי חגורת הכתף בצורה טובה ואין עבודה מספיק של מייצבי השכמה והשרירים המושכים אותה כלפי מטה. נסה בעזרת מאמני הכושר במכון לעבוד על כך.
במידה ולא תראה שינוי תוך מס' שבועות פנה לפיזיותרפיה בכדי שיוכלו לכוון אותך .
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת כתף לכשרות
אריק גוט29/05/2017אני כבר עובד על מייצבי השכמה והשרירים הרלוונטיים כבר חודשים רבים. הכתף מתחזקת ואין לי שום מגבלה (אני אפילו עושה תרגילי מתח), אבל אני מרגיש שהיא לא חזרה לקדמותה. נעשית איתי עבודה בכיוון של עבודה איטית, ללא משקל או משקלים קלים ביחוד בזווית התנועה הבעייתית, עם מודעות וסוג של "חינוך לתנועה" מול מראה ועם תמיכות (קיר או מזרון). המטרה שאני "אאלף" את הכתף לנוע מבלי "להתרומם". אני לא מרגיש שיש לי שליטה על זה . האם לדעתך זה כיוון נכון?
לשם השלמת התמונה, אני בן 57 עוסק בספורט כל חיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת הכתף לכשרות
אורן דיסקין29/05/2017הי אריק.
אני מציע לך ללכת להבדק אצל אורטופד מומחה כתף או פיזיותרפיסט אשר ינסו לאבחן האם יש מגבלה בתנועת מפרק הכתף ומדוע יש פגיעה בקואורדינציה של חגורת הכתף ומשם להמשיך.
בהצלחה אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת הכתף לכשרות
אורן דיסקין29/05/2017שלום. כפי הנראה לא הצלחת להשיג במהלך השיקום איזון שרירי חגורת הכתף בצורה טובה ואין עבודה מספיק של מייצבי השכמה והשרירים המושכים אותה כלפי מטה. נסה בעזרת מאמני הכושר במכון לעבוד על כך.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת הכתף לכשרות
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?