פציעת ספורט - בקע מפשעתי וכאבים בבטן התחתונה ושתי המפשעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעת ספורט - בקע מפשעתי וכאבים בבטן התחתונה ושתי המפשעות
    ערן
    24/08/2017

ד"ר שלום רב, לפני כחצי שנה לאחר משחק כדורגל הרגשתי התכווצות בשרירי הבטן התחתונה ומפשעות משני הצדדים , ביום שלמחרת לא יכולתי כלל ללכת על הרגליים . לאחר מנוחה די ארוכה ניסיתי לחזור לפעילות ספורטיבית אולם הכאבים המשיכו , לאחרונה הופניתי לאולטרא סאונד וגילו לי בקע מפשעתי בצד ימין בגדול 1 ס"מ עם תוכן שומני אולם לא זו הבעייה העיקרית לדעתי כיוון שישנו לחץ על המפשעות וכן בשרירי הבטן התחתונה ותחשות אי נוחות באשכים. אני מאוד פעיל ספורטיבית ועובד בעבודה די פיזית . לאחרונה גם בבדיקת כירורג הוסבר לי כי ישנה הרחבה של התעלה המפשעתית וכי נראה שיש לי מתיחה חזקה מאוד ולא נראה כי הבעייה היא בבקע. האם יש לכך פיתרון וכיצד עליי להמשיך? הפרוצדורה די ארוכה ואני מאוד מעוניין לחזור לפעילות , אשמח לתשובתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פציעת ספורט - בקע מפשעתי וכאבים בבטן התחתונה ושתי המפשעות

אורן דיסקין
    24/08/2017

שלום. הייתי קובע פגישה עם פיזיותרפיסט המתמחה בפגיעות מסוג זה. מגיע לאבחון והכוונה ומתקדם בהדרגה חזרה לפעילות גופנית .
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו