מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפענוח - שברים ברגלרז12/05/2018
שלום רב,
עברתי ניתוח לקיבוע בקרסול בעקבות תאונת דרכים : קיבוע ורדוקציה SPR על ידי שני עוגנים. אקספלרציה של ST ללא פרגמנט חופשי או לא יציב.
ממצאים- קרסול ימין: מודגם שבר ורטיקלי פריפרי בפטישון הלטרלי.
שבר מרוסק תוך פרקי באספקט מדיאלי של הקלקנאוס עם הסטה של חלק מהפרגמנטים לתוך המפרק.
שבר ללא תזוזה גם ב-סוסטנקולום טאלי ובזיז האחורי של הטאלוס.
נוזל תוך מפרקי בכמות מוגברת.
עברתי למגף aircast עם הפעלה של df pf
בנתיים ללא דריכה
רציתי לדעת אם זה בסדר יושב על כסא ומניח את הרגל על הרצפה (יותר נכון עם העקב והכף רגל באוויר)
נחשב לדריכה ויכול להזיק יותר לשברים ז?עשיתי את זה דיי הרבה ואני לא יודע אם זה נחשב העמסת משקל על הרגל בגלל העצמות קלקנאוס והטאלוס
אני אשמח לפענוח של ה CT ולשמוע את דעתך על חומרת המצב.
מה זה אומר שבר מרוסק תוך פרקי ?
האם יכול לי הגבלה בעתיד ?
מהצילום רנטגן האחרון :
שבר טאלוס וקלקנאוס - דחיסה לטרלית. - לטיפול שמרני
מה זה אומר דחיסה לטרלית ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילומי רנטגן
רז14/05/2018צילומי רנטגן מ 08/05
מה המצב של הקלקנאוס והטאלוס ? מה זה הדחיסה לטרלית ?
התודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר בקרסול
אורן דיסקין23/05/2018רז שלום,
צר לי אך פענוח נעשה בידי רופאים המוסמכים לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?