האם לסחוב 20% ממשקל הגוף יכול לגרום לנזק בלתי הפיך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לסחוב 20% ממשקל הגוף יכול לגרום לנזק בלתי הפיך
    גד
    06/04/2019

שלום,
    סחבתי שישיית מים במשקל 12 ק"ג (2 ליטר לבקבוק*6 בקבוקים) מרחק של כ-600 מטר. אני שוקל כ-60 ק"ג, מבנה גוף מאוד צר, ולכן זה היה לי כבד. עצרתי בדרך לא מעט פעמים לכמה שניות הפסקה בגלל זה. עכשיו אני מרגיש בסדר. שאלתי היא האם לסחוב כ-20% ממשקל הגוף למרחק לא ארוך יכול לגרום לפגיעה בגוף (לקילה, בגב, לגרום לורידים לצאת, בברכיים וכו') ו/או לנזק בלתי הפיך או שזה סיכוי מאוד נמוך? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נזק בגב ממשקל כבד

פיזיוקליק
    07/04/2019

שלום גד!
    סיכוי נמוך מאוד שמישקל כזה ל600 מטר באופן חד פעמי ייגרום לנזק בילתי הפיך.
    אם כואב לך משהו, צריך לבדוק. אולי ישנה בעייה אבל כניראה לא נזק בילתי הפיך. יש לך כאבים?
    תרגיש טוב :)
    פיזיוקליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו לא כואב לי אבל...

גד
    07/04/2019

שמעתי על מקרה שלמישהו היה קילה בגלל שסחב פעם יותר מידי משקל. זה מה שגרם לי לחשוש, אבל אני מאמין שהמשקל שהוא סחב היה הרבה יותר כבד, כך שזה לא צריך להדאיג אותי. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזק בגב ממשקל כבד

פיזיוקליק
    14/04/2019

אכן זה לא סביר שייקרה לך וסביר שקרה לאותו מישהו מעומס הרבה יותר גדול.
    הגוף שלנו לא בקלות נישבר.....:)
    להת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו