מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לסחוב 20% ממשקל הגוף יכול לגרום לנזק בלתי הפיךגד06/04/2019
שלום,
סחבתי שישיית מים במשקל 12 ק"ג (2 ליטר לבקבוק*6 בקבוקים) מרחק של כ-600 מטר. אני שוקל כ-60 ק"ג, מבנה גוף מאוד צר, ולכן זה היה לי כבד. עצרתי בדרך לא מעט פעמים לכמה שניות הפסקה בגלל זה. עכשיו אני מרגיש בסדר. שאלתי היא האם לסחוב כ-20% ממשקל הגוף למרחק לא ארוך יכול לגרום לפגיעה בגוף (לקילה, בגב, לגרום לורידים לצאת, בברכיים וכו') ו/או לנזק בלתי הפיך או שזה סיכוי מאוד נמוך? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק בגב ממשקל כבד
פיזיוקליק07/04/2019שלום גד!
סיכוי נמוך מאוד שמישקל כזה ל600 מטר באופן חד פעמי ייגרום לנזק בילתי הפיך.
אם כואב לך משהו, צריך לבדוק. אולי ישנה בעייה אבל כניראה לא נזק בילתי הפיך. יש לך כאבים?
תרגיש טוב :)
פיזיוקליק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו לא כואב לי אבל...
גד07/04/2019שמעתי על מקרה שלמישהו היה קילה בגלל שסחב פעם יותר מידי משקל. זה מה שגרם לי לחשוש, אבל אני מאמין שהמשקל שהוא סחב היה הרבה יותר כבד, כך שזה לא צריך להדאיג אותי. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזק בגב ממשקל כבד
פיזיוקליק14/04/2019אכן זה לא סביר שייקרה לך וסביר שקרה לאותו מישהו מעומס הרבה יותר גדול.
הגוף שלנו לא בקלות נישבר.....:)
להת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?