התעמלות רפואית לגב תחתון !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעמלות רפואית לגב תחתון !
    קרן
    13/04/2019

רציתי לשאול אמרו לי שאני צריכה לעשות התעמלות לגב בכדי למנוע שלא יקרה כאלה עוד התפרצויות ממי אני צריכה לבקש אישור מהמטפל שלי או מרופא אורטופד? ובאיזה שלב מתחילים אחרי ההחלמה או שצריך לחכות כמה זמן ?
    או להמשיך בטיפולים הפיזיטרופיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התעמלות רפואית לגב תחתון

פיזיוקליק
    14/04/2019

הי קרן,
    להחלמה מלאה של הגב אכן חשוב מאוד לבצע תרגילים. התרגילים יכולים להיות במסלולים שונים. תרגילים שייתן לך הפיזיותרפיסט ( הכי מדוייק לבעייה האישית שלך) או במיסגרת אחרת כמו קבוצת התעמלות, אימון פילאטס, יוגה, חדר כושר ועוד.
    כדי לבקש דגשים מהפיזיותרפיסט שלך בכל מיקרה. הוא זה שיודע בדיוק מה נכון לך. מה יועיל ומה יזיק. לכל אחד יש דגש תרגילים אישי שיתאים לו. רופא אורטופד יכול לתת מכתב כללי אבל הוא אינו בתחום המדוייק של איזה תרגיל ספיצפי.
    לגבי מתי-
    תרגילים יש לבצע מייד עם תחילת כאבי הגב. אבל הם משתנים לפי ההתקדמות של המצב שלך. תוך כדי כאבים וגם אחרי.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו