דני, עוד לא ענית לי:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דני, עוד לא ענית לי:
    נעה
    18/06/2008

היי דני זאת שוב אני, ספיר.

האם לפי תשובתך אני יכולה להכניס את הצלע הבולטת פנימה ללא ניתוח?
    כי אני חוזרת, האורטופד אמר שיש לי עקמת של 5 מעלות שהיא מאוד קטנה והוא אומר שהבליטה של הצלע לא קשורה לעקמת. שפשוט זה המבנה צלעות שלי.
    האם קיים כזה דבר שמבנה צלעות הוא כך שצד אחד של הצלעות (לכל האורך, מהחזה ועד למטה) הוא יוצא יותר החוצה, והצלע הימינית בסדר גמור? האם קיים כזה דבר שלא קשור לעקמת או משו? יש כזה תופעה?
    לפי דעתך הבליטות של הצלעות שלי קשורות לעקמת של ה-5 מעלות?
    עקמת של 5 מעלות יכולה לגרום לצלעות בצד שמאל לבלוט יותר מצלעות ימין?
    חשוב לי לציין שהעקמת שלי נוטה שמאל, וגם הצלע השמאלית שלי בולטת יותר. הכל קורה בצד שמאל.
    אם כבר מצאו לי עקמת של 5 מעלות, מדוע אני צריכה לצלם את עמוד השדרה? אי אפשר ישר לתת לי איזה תרגילים שיסדרו לי את המצב?

ואני שוב שואלת- האם פיזיותרפיה מיישר את הגב, ומחזיר את עמוד השדרה להיות ישר או לא? כי האורטופד אמר לי שטיפולים פיזיותרפיסטיים רק יחזקו לי את הגב, ושאין כזה דבר שעמוד השדרה יהיה ישר כמו סרגל..

דני, בבקשה תענה לי על כל השאלות, מה אני יכולה לעשות כדי שלא תהיה לי צלע בולטת?
    תודה,
    ספיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דני, עוד לא ענית לי:

הוספת תגובה

• הצלע הבולטת

דני ליבנה
    18/06/2008

שלום ספיר
    אני חוזר שוב על דברי ראשית ישנו קושי להביע דעה היות והאינפורמציה חלקית אבל על סמך אינפורמציה זו אביע את דעתי , אין כאן ענין של להכניס או להוציא צלע , אני מדבר על תהליך שבעזרת תרגול אפשר להגיע לאיזון ,יכול להיות שזהו מבנה אבל צריך לראות האם המבנה הזה נגרם כתוצאה של פיתול עמוד השדרה באזור הצלעות , כמובן שאת כל זה אפשר לראות בצילום רנטגן , חוסר איזון בעמוד השדרה בהחלט יכול לגרום לתנועה באזור הצלעות ולבליטה ,בכל מקרה גשי ללבדיקה וטיפול התרגילים צריכים להיות מותאמים למצבך כמו שנותנים תרופה התומת את מחלתך לדוגמא , על צילום הרנטגן אפשר למדוד בצורה מדויקת מה באמת מספר מעלות העקמת ,לגבי המקרה שלך באם ישנו טיפול יעיל אז זהו פיזיוטרפיה
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו