נעלי עקב לנשים והנזקים שנגרמים מהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלי עקב לנשים והנזקים שנגרמים מהם
    שלומית
    25/06/2008

רופאים יקרים, נעילת עקבים מלווה בכאבים לא פשוטים, אך בכל זאת אני לא רוצה לוותר על זה(כן אני נמוכה ולא שלמה על עצמי-קראו בבקשה עד הסוף) השאלה שלי האם יש אפשרות למנוע את הכאבים? האם נעילת עקבים באופן קבוע (יום יומי) עלולה לגרום לנזקים קשים? האם נעילת עקבים לעיתים קרובות (פעם בשבוע) עלולה לגרום לנזקים? בנוסף האם נעילת נעלי עקב עלולה לגרום לעיוותים בכפות הרגלים או באצבעות שברגלים? אם תוכלו לעלות לאתר תמונות המדגימות מקרים של רגל בריאה לעומת רגל שנפגעה מנעלי עקב זה יהיה מועיל לי ואני מניחה שגם לעוד נשים רבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נעלי עקב

דני ליבנה
    07/07/2008

שלום רב
    נעילת נעלי עקב גבוה באופן יומיומי על ללגרום ללחץ על ראשי המסרקים על הרקמות הרכות העצבים באזור , ברור שכאשר ישנו לחץ על ראשי המסרקים באופן קבוע ולאורך זמן עלול להתפתח כאב וגם לחץ קבוע במקרים מסוימים לגרום לפתולוגיה במפרק עם ראשי המטה טרזוס ובכן כמו כל דבר האמת היא באמצע אפשר ללכת עם עקבים אבל לא באופן יומיומי קבוע ..
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו