כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    שרון ב.
    07/07/2008

אני בן 35 וסובל כבר קרוב ל-10 שנים מפריצת דיסק באזור L5. למרות שהרופא שטיפל בי טען אז שאני חייב לעבור ניתוח דחוף עקב נימול רציני ברגל שמאל, הצלחתי להימנע מכך עד כה ע"י טיפול כירופרקטי אינטנסיבי שהלך ופחת וחזרתי פחות או יותר לשיגרה עם מגבלות שהייתי מודע להם. לפני שבוע, כנראה עקב מאמץ יתר והזנחה של כמה חודשים בטיפולים הכירופרקטיים חטפתי התקף כאבים חזק מאוד בגב התחתון שלא מרפה ממני עד לרגע זה. יתרה מכך, אני לא מסוגל ללכת זקוף, ובעצם בקושי הולך. כל ישיבה או עמידה של יותר מכמה דקות גורמות לי כאבים איומים כך שאני חייב לשכב. אני מרגיש שמאחורה כל השרירים מכווצים חזק מאוד ותחושה שהגב פשוט ננעל לגמרי. שאלה שלי איך אני יכול להקל בינתיים על הגב? האם לשכב כל היום, או דווקא להיפך? האם לשבת, או לעמוד (שניהם גורמים לי לכאבים - במיוחד ישיבה)? האם לעשות תרגיל כלשהו? האם לחשוף את הגב לחום או קור? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• ממה שאני יכול להבין

ליאור בן אלטא
    07/07/2008

מדובר על התקף אקוטי של הגב. כמובן שאם הכאבים בלתי נסבלים, כדאי שתמצא תנוחה שתעזור לך להקל על הכאבים. ההמלצה כיום היא כמה שפחות לשכב ולנסות להיות בתנועה. כמובן שחייבים לקחת בחשבון שכל מקרה לגופו. אני ממליץ בחום לגשת לרופא על מנת לקבל טיפול נגד הכאבים והפנייה להמשך הטיפול.
    בהצלחה,
    ליאור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו