בעיות בגב SCOLIOSIS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בגב SCOLIOSIS
    יוליה
    20/07/2008

שלום! יש לי בעיות בגב. סוג ההבחנה היא SCOLIOSIS. אני נורא רוצה לעשות ספורט (אירובי קיקבוקסינג וכו') רציתי לדעת האם זה יפגע לי בגב עוד יותר? האם מומלץ להתאמן במצב הזה? אנא ייעצו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בגב SCOLIOSIS

הוספת תגובה

• לעשות ספורט

דני ליבנה
    21/07/2008

שלום רב
    אין מניעה לעשות קיק בוקסינג רק שיש צורך לעשות זאת בצורה מושכלת כלומר לחזק את שרירי הגב והבטן חימום טוב לבנות את הגוף לבצע מתיחות ואחר כך אפשר לעשות קיק בוקסינג
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק שרירי גב ורצפת אגן

ערן מנגל פיזו
    07/08/2008

שלום רב קודם היינו ממליצים לפנות לייעוץ מקצועי בפיזיותרפיה,לצורך בניית תוכנית אישית לחיזוק שרירי גב תחתון ורצפת אגן בנוסף לתרגילים מכוונים לחיזוק הצד שהקימור נוטה אליו כתוכנית אישית לשיקום פונקציונאלי לפני פעילות אינטנסיבית כמו קיקבוקסינג. בברכה, ערן מנגל, פיזיותרפיסט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומחה לחיזוק שרירים טבעתיים ואגן תח

דניאלה
    18/09/2008

שלום רב, עבתילפני כחודש ימים ניתוח sacropexy אחר צניחת אגן תחתון. הרופא הציע שאחזק את שרירי הבטן והאגן תחת הדרכה והשגחה של פיזיותרפיסט המומחה לאגן תחתון. האם תוכל להפנות אותי אל מומחים מסוג זה באזור באר שבע? תודה דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באגן

דני ליבנה
    24/09/2008

שלום רב
    אין לנו שמות של מומחים לרצפת האגן בבאר שבע
    בברכה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו