עקמת 55 מעלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת 55 מעלות
    ג'ניה
    28/07/2008

שלום, אני בת 30 לאחר לידה ויש לי עקמת קמורה ימינה של כ 55 מעלות. הומלץ לי לעשות ניתוח T5-L3, האם זאת האפשרות היחידה בשבילי ומה סיכוי הצלחה של ניתוח כזה? האם זה לא יפגע באיכות חיים שלי לתווך ארוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת 55 מעלות

הוספת תגובה

• עקמת

דני ליבנה
    29/07/2008

שלום רב
    התשובה אינה חד משמעית לכל כיוון , 55 מעלות זו עקמת רצינית והגיל הינו גורם שיכול בהחלט להשפיע על השיפור למרות הכל הייתי מנסה טיפול שמרני כלומר פיזיוטרפיה ובהחלט נותן הזדמנות ראשית לעצור את העליה במספר המעלות ויותר מזה לנסות לשפר ובמידה ואין שיפור שוקל לא בטוח שהייתי רץ כבר לניתוח את כל מה שאני אומר לך זה בערבון מוגבל היות ולא ראיתי צילום ולא את העקמת עצמה , כל מה שאני אומר לך הינו ברמה הכללית והעקרונית ,ניתוח כמובן ככלניתוח גורם להגבלות וכאבים , וככל ניתוח ישנה סאת הסכנה משלו כגון צפגיעה באיכות החיים , אבל במידה ואין ברירה לפעמים זהו הפתרון ,אבל לנסות ראשית טיפול שמרני אצל פיזיוטרפיסט שמנוסה בנושא זה
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו