קליקים בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים בגוף
    נועה
    29/07/2008

הי, אני בת 21 ושמתי לב לבעיה קצת מציקה- בשיעורי עיצוב וחיטוב ובמכון כושר יש לי הרבה קליקים בתרגילים שעובדים על השכמות.... למה זה קורה? מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?\ תודה וערב טוב, נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים בגוף

הוספת תגובה

• קליקים

דני ליבנה
    04/08/2008

שלום רב
    קליקים סביב השכמות יכולים להווצר כתוצאה מ חוסר איזון שרירי של השרירים המיצבים את השכמות אפשר להפחית את הקליקים עי עבודה על אותם שרירים במיוחד משור קדמי .
    ברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליקים בכל הגוף

יובל
    12/02/2009

שלום אני בן 16 יש לי קליקים חזקים בכתפיים, במפרקי הידיים, בשורש כף היד, בברכים ובחיבור בין הרגלים לכפות הרגלים כבר תקופה ארוכה.וגם בכתפים אני שומע רשרושי חול. מה זה אומר שיש קליקים ומה אומר הרשרושים חול שאני שומע בכתפים? ואיך אפשר לטפל בזה ברשרושים בכתפיים ובקליקים? תודה יובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קליקים בכל הגוף

אורן דיסקין
    15/02/2009

יובל שלום
    כפי שדני כתב יש מקום לחיזוק השרירים ויצירת איזון מחדש אשר יגרום לשרירים לעבוד טוב יותר ובתזמון נכון - למעשה עליך לעבוד על חיזוק שרירי הגוף באופן כללי ורצוי מאד תוך הכוונה של מאמן כושר.
    אתה מציין כי הנך בן 16 ,זהו גיל בו אתה צומח ,עצמותיך מתארכות מהר יותר משריריך דבר הגורם לחוסר האיזון השרירי עליו אנו מדברים.מאחר ואינך יכול לשלוט בקצב ההתפתחות (וגם לא רצוי שתעשה זאת) עליך להתעמל ולחזק את כל שרירי הגוף.
    יש "קליקים" הנובעים מסיבות שונות ויתכן גם מצב בו חלק מה"קליקים" ישאר ברמה כזו או אחרת לאורך שנים, כל זמן שה"קליקים" לא כואבים אל תתרגש מהם.
    לבריאות . אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו