מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קליקים בגוףנועה29/07/2008
הי, אני בת 21 ושמתי לב לבעיה קצת מציקה- בשיעורי עיצוב וחיטוב ובמכון כושר יש לי הרבה קליקים בתרגילים שעובדים על השכמות.... למה זה קורה? מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?\ תודה וערב טוב, נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים
דני ליבנה04/08/2008שלום רב
קליקים סביב השכמות יכולים להווצר כתוצאה מ חוסר איזון שרירי של השרירים המיצבים את השכמות אפשר להפחית את הקליקים עי עבודה על אותם שרירים במיוחד משור קדמי .
ברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליקים בכל הגוף
יובל12/02/2009שלום אני בן 16 יש לי קליקים חזקים בכתפיים, במפרקי הידיים, בשורש כף היד, בברכים ובחיבור בין הרגלים לכפות הרגלים כבר תקופה ארוכה.וגם בכתפים אני שומע רשרושי חול. מה זה אומר שיש קליקים ומה אומר הרשרושים חול שאני שומע בכתפים? ואיך אפשר לטפל בזה ברשרושים בכתפיים ובקליקים? תודה יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליקים בכל הגוף
אורן דיסקין15/02/2009יובל שלום
כפי שדני כתב יש מקום לחיזוק השרירים ויצירת איזון מחדש אשר יגרום לשרירים לעבוד טוב יותר ובתזמון נכון - למעשה עליך לעבוד על חיזוק שרירי הגוף באופן כללי ורצוי מאד תוך הכוונה של מאמן כושר.
אתה מציין כי הנך בן 16 ,זהו גיל בו אתה צומח ,עצמותיך מתארכות מהר יותר משריריך דבר הגורם לחוסר האיזון השרירי עליו אנו מדברים.מאחר ואינך יכול לשלוט בקצב ההתפתחות (וגם לא רצוי שתעשה זאת) עליך להתעמל ולחזק את כל שרירי הגוף.
יש "קליקים" הנובעים מסיבות שונות ויתכן גם מצב בו חלק מה"קליקים" ישאר ברמה כזו או אחרת לאורך שנים, כל זמן שה"קליקים" לא כואבים אל תתרגש מהם.
לבריאות . אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?