טיפול בקיפוסקוליוזיס ולורדוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בקיפוסקוליוזיס ולורדוזיס
    שרון
    08/08/2008

דני שלום רב, אני בת 38 ועל פי הבחנה של רופאת המשפחה שלי אני סובלת מקיפוסקוליוזיס ניכר ולורדוזיס.לטענתה - גם לא ניתן לעשות דבר. בימים הקרובים אני אמורה לעבור צילום רנטגן של עמוד השידרה לכל אורכו. אני חייבת לומר שמלוות אותי תחושות קשות של חוסר אונים, המצב מאוד מפריע לי - אסטטית - שכן אני מאוד כפופה ורציתי לדעת האם באמת הדברים הינם בגדר גזירה ללא פתרון כלשהוא. רציתי גם לציין כי בשנתיים האחרונות אני עושה טיפול פילאטיס ששיפר את טווח התנועה שלי ואת הגמישות של השרירים אולם אני לא מרגישה שינוי בכל הקשור ליציבה זקופה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בקיפוסקוליוזיס

דני ליבנה
    10/08/2008

שלום רב
    אני לא מכיר את המושג לא ניתן לעשות דבר וגם לך כדאי להוציא מושג זה מהלכסיקון , תמיד ניתן לעשות משהו אי אפשר להבטיח שתגיעי לעקמות פיזיולוגיות נורמליות , אבל בהחלט תהיי יותר ישרה ,ממה שאת כיום נוסף על כך אם לאתטפלי יש סיכוי שעם ההתקדמות בגיל גם העקמת תתגבר , תקשיבי רק לגופך ותטפלי כמובן חשוב למצוא את איש המקצוע המיומן והמנוסה בתחום שיכול לעזורלך להתקדם בצורה נכונה ומדויקת
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו