מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בקיפוסקוליוזיס ולורדוזיסשרון08/08/2008
דני שלום רב, אני בת 38 ועל פי הבחנה של רופאת המשפחה שלי אני סובלת מקיפוסקוליוזיס ניכר ולורדוזיס.לטענתה - גם לא ניתן לעשות דבר. בימים הקרובים אני אמורה לעבור צילום רנטגן של עמוד השידרה לכל אורכו. אני חייבת לומר שמלוות אותי תחושות קשות של חוסר אונים, המצב מאוד מפריע לי - אסטטית - שכן אני מאוד כפופה ורציתי לדעת האם באמת הדברים הינם בגדר גזירה ללא פתרון כלשהוא. רציתי גם לציין כי בשנתיים האחרונות אני עושה טיפול פילאטיס ששיפר את טווח התנועה שלי ואת הגמישות של השרירים אולם אני לא מרגישה שינוי בכל הקשור ליציבה זקופה. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקיפוסקוליוזיס
דני ליבנה10/08/2008שלום רב
אני לא מכיר את המושג לא ניתן לעשות דבר וגם לך כדאי להוציא מושג זה מהלכסיקון , תמיד ניתן לעשות משהו אי אפשר להבטיח שתגיעי לעקמות פיזיולוגיות נורמליות , אבל בהחלט תהיי יותר ישרה ,ממה שאת כיום נוסף על כך אם לאתטפלי יש סיכוי שעם ההתקדמות בגיל גם העקמת תתגבר , תקשיבי רק לגופך ותטפלי כמובן חשוב למצוא את איש המקצוע המיומן והמנוסה בתחום שיכול לעזורלך להתקדם בצורה נכונה ומדויקת
בהצלחה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?