שכמה רפויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכמה רפויה
    מיכל
    04/10/2008

שלום רב , לפני כמה שנים נפצעתי בחדר כושר כאשר עשיתי את המכשיר " לחיזוק שרירי החזה" הידיים עפו לי בחוזקה אחורה כתוצאה מכך עם השנים השכמה הימנית שלי רפויה והגוף שלי לא יציב - כיצד עליי לחזק את השכמה או כל דבר אחר כדי שאהייה יציבה כלומר והכתפיים יהיו מקבילות - זה נורא מציק לי - גם כואב לפעמיים וגם כל בגד לא יושב נכון - במיוחד רואים את זה כשאני לובשת חולצה עם פסים!!! בבקשה עיזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכמה רפויה

הוספת תגובה

• שכמה רפויה

דני ליבנה
    05/10/2008

שלום רב
    השכמה אינה רפויה אני מעריך שאולי מדובר בשרירים המיצבים את השכמה שהם רפויים ,כדאי לגשת לפיזיוטרפיסט שיבצע הערכה בדיקה ויתאים טיפול שישפר את מצבך .
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל ...

יעל
    07/10/2008

ברור שהשרירים הם אלה שרפויים ...בדיוק זו הסיבה ש נכנסתי לפה כדי לשאול איזה תרגילים אני צריכ הל עשות כדי לחזק את השרירים האלה ..אני לא יכולה ללכת לפיזיותרפיסט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיזוק שרירים

דני ליבנה
    07/10/2008

שלום רב האתר אינו מהוה תחליף לייעוץ וטיפול ובטח זה יהיה חובבני לתת טיפול דרך האתר על מנת להתאים תרגילים צריך לבדוק ועלמנת לבדוק צריך לראות כך שאי אפשר לייעץ על תרגילים רק עלפי האינפורמציה שמסרת בברכה דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו