כאבים וזרמים בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים וזרמים בגב
    אילן
    12/10/2008

בס"ד לפני כמה חודשים התחלתי לסבול מכאבי בגב, ולפני מספר ימים בנוסף לכאבי הגב תוקפים אותי זרמים ומן נימול בגב ובכתף הימנית ולפעמים בכתף השמאלית. כמו כן את מה שתארתי, מלווה מן לחיצה, או כאילו תופשים לי את העורף ולוחצים כלפי מטה בצד ימין כאילו שנעשה לי חיתוך מהעורף כלפי מטה לגב. אני מבין שאני צריך ללכת לרופא והוא יפנה אותי לצילומי רנטגן ואם לא יימצא דבר, יפנה אותי ל- CT ואולי ל- MRI וכו'. אני פונה לפורום ומבקש לקבל תשובה האם ידוע לכם מה ההסבר לכאבים ולתופעות שציינתי, והאם ידוע לכם שהכאבים שאני מציין האם הובילו לממצאים קשים כמו גידולים ממאירים או סרטנים וכו'. לא אחת שמעתי של חולים שהתלוננו על כאבי גב ולבסוף גילו שהם חולים בסרטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים וזרמים בגב

הוספת תגובה

• כאבים וזרמים

דני ליבנה
    12/10/2008

שלום רב
    יש צורך בבדיקות מקיפות מעבר לצילומים השונים יש צורך בבדיקות דם מקיפות הכוללות שקיעה ספירה וכד , עם בדיקה כוללת קלינית של הרופא סך כל האינפורמציה , יכולה לתת תמונה ברורה יותר כמובן שלפי כמות האינפורמציה , שמסרת אין אפשרות לתת תשובה ברורה .
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו