מפרק עד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפרק עד ימין
    רן
    14/10/2008

שלום, אני בן 23, בריא בד"כ, סובל מכאבים במפרק יד ימין - בצד החיצוני/צדדי, כלומר מדובר ביד ימין ולכן הכוונה לצד ימין של מפרק זה. בעבר נחבלתי באיזור זה - היה חשד לשבר אבל בסוף התברר שלא. המפרק עדיין כואב מדי פעם (לא משהו רציני) בעיקר בזמן כתיבה וכאשר אני מעמיס עליו בספורט. פעם שאורטופד בדק אותי אמר לי שיש לי גמישות יתר באופן כללי במפרקים. שאלתי היא - אילו תרגילים אני יכול לבצע על מנת לחזק את המפרק? האם תרגיל שבו אני מרים משקולת קלה יחסית (עד 5 ק"ג) ומכופף ופושט את המפרק הוא מועיל או מזיק לפרק זה? תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפרק עד ימין

הוספת תגובה

• *עד=יד, כמובן...

רן
    14/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפרק ימין

דני ליבנה
    15/10/2008

שלום רב
    האם הכוונה למרפק ביד ימין יש יותר ממפרק אחד למה הכוונה
    ד ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק, הכוונה לשורש כף היד

רן
    15/10/2008

ולא למרפק. אגב, הסתכלתי בויקיפדיה ואם זה לא ברור מהתיאור הקודם שלי אז הכאב הוא באזור של עצם הגומד (הכוונה היא לא שהעצם עצמה כואבת כמובן, אלא שזהו האיזור האנטומי אליו התכוונתי).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכף יד

דני ליבנה
    15/10/2008

שלום רב הייעוץ בפורום לא בא להחליף טיפול רפואי ,עלמנת לתת תרגילים צריך לראות לבדוק להעריך ואז להתאים תרגילים ,אילכך פנה לפיזיוטרפיסט במקום מגוריך והוא ידריך אותך בתרגילים ,הפורום נועד בעקרו לעזור וליעץ אבל לא לטפל במקום רופא אופיזיוטרפיסט . בברכה דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב אז אפשר רק תשובה לגבי

רן
    15/10/2008

השאלה השנייה שלי: האם תרגיל שבו אני מרים משקולת קלה יחסית (עד 5 ק"ג) ומכופף ופושט את המפרק בכף היד הוא מועיל או מזיק לפרק זה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו