מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מפרק עד ימיןרן14/10/2008
שלום, אני בן 23, בריא בד"כ, סובל מכאבים במפרק יד ימין - בצד החיצוני/צדדי, כלומר מדובר ביד ימין ולכן הכוונה לצד ימין של מפרק זה. בעבר נחבלתי באיזור זה - היה חשד לשבר אבל בסוף התברר שלא. המפרק עדיין כואב מדי פעם (לא משהו רציני) בעיקר בזמן כתיבה וכאשר אני מעמיס עליו בספורט. פעם שאורטופד בדק אותי אמר לי שיש לי גמישות יתר באופן כללי במפרקים. שאלתי היא - אילו תרגילים אני יכול לבצע על מנת לחזק את המפרק? האם תרגיל שבו אני מרים משקולת קלה יחסית (עד 5 ק"ג) ומכופף ופושט את המפרק הוא מועיל או מזיק לפרק זה? תודה רבה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר *עד=יד, כמובן...
רן14/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפרק ימין
דני ליבנה15/10/2008שלום רב
האם הכוונה למרפק ביד ימין יש יותר ממפרק אחד למה הכוונה
ד ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק, הכוונה לשורש כף היד
רן15/10/2008ולא למרפק. אגב, הסתכלתי בויקיפדיה ואם זה לא ברור מהתיאור הקודם שלי אז הכאב הוא באזור של עצם הגומד (הכוונה היא לא שהעצם עצמה כואבת כמובן, אלא שזהו האיזור האנטומי אליו התכוונתי).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בכף יד
דני ליבנה15/10/2008שלום רב הייעוץ בפורום לא בא להחליף טיפול רפואי ,עלמנת לתת תרגילים צריך לראות לבדוק להעריך ואז להתאים תרגילים ,אילכך פנה לפיזיוטרפיסט במקום מגוריך והוא ידריך אותך בתרגילים ,הפורום נועד בעקרו לעזור וליעץ אבל לא לטפל במקום רופא אופיזיוטרפיסט . בברכה דני ליבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אז אפשר רק תשובה לגבי
רן15/10/2008השאלה השנייה שלי: האם תרגיל שבו אני מרים משקולת קלה יחסית (עד 5 ק"ג) ומכופף ופושט את המפרק בכף היד הוא מועיל או מזיק לפרק זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?