מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר בראש רדיוסor22/10/2008
לפני כחצי שנה שברתי את ראש הרדיוס במרפק עברתי ניתוח שיחזור ולאחר חודשיים עברתי ניתוח נוסף להוצאת הברגים והפלטינות ע"פ הצילומים העצם התאחתה לגמרי, אני מתרגלת יומיום את היד והולכת לפיזיוטרפיסט 2-3 בשבוע, ובסה"כ גם המנתח וגם הפיזיוטרפיסט מרוצים מההתקדמות ומטווחי התנועה שלי למרות שהם עדיין לא מלאים. ויש לי 2 שאלות: 1 האם קיימת אופציה להגיע לטווחים מלאים ותוך כמה זמן? 2. אני עדיין סובלת מכאבים אשר פעם בשבוע מצריכים לקיחת משכך כאבים, האם זה הגיוני שלאחר כ"כ הרבה זמן, עדיין יהיו לי כאבים גם כאשר אני לא מתרגלת ולא מפעילה את היד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בראש הרדיוס
שושי22/10/2008גם אני שברתי את ראש הרדיוס לפני שנתיים וחצי. עברתי 3 ניתוחים. ולאחר הניתוח השני טווחי התנועה היו מאוד מוגבלים. אז עברתי עוד ניתוח ורק אז הגעתי לטווחי תנועה טובים אבל לא לגמרי. יש עוד הגבלה בתנועה. אצלי גם הסופינציה היתה גרועה וגם ישור היד. אם יש לך שאלה אשמח לתרום לך מנסיוני העשיר. שושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לשמוע ממך
or24/10/2008תוך איזה פרק זמן עברת את 3 הניתוחים ומתי הסתיימו הכאבים? (או כל עוד אין טווח מלא קיימים כאבים?) אם את מעדיפה את יכולה לענות לי במייל - [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבר ראש הרדיוס
שושי25/10/2008לאור שלום ושבוע טוב ! שלחתי לך הודעה במייל ואני לא בטוחה שהיא עברה אליך. עברתי 3 ניתוחים תוך 10 חדשים. אצלי היד נשארה סגורה ולא יכולתי לישר אותה.הסופינציה היתה במצב גרוע ביותר. רק לאחר הניתוח השלישי המצב השתפר. היד כמעט ישרה והסופינציה השתפרה. בקשר לכאבים עדיין יש אך במינון נמוך יותר. אני מקווה שעם השנים זה יחלוף. מתוך הניסיון העשיר שלי הפיזיוטרפיה לא בדיוק מסדרת את טווחי התנוע, אולי עוזרת לאחר ניתוח שהוא הכי חשוב. אצלי הפיזיוטרפיה לא עשתה את מה שהניתוח השלישי עשה. עלי לציין שבין ניתוח לניתוח עבדתי קשה מאוד. אם יש לך שאלות אשמח לענות לך. המייל שלי:[email protected] אני מאחלת לך החלמה מהירה ובריאות טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה משבר בראש הרדיוס
דני ליבנה23/10/2008שלום רב
אופציה תמיד קימת להגיע לטווחים מלאים זה תלוי בעמדת השבר תלוי בטיפול שאת עושה ותלוי בכמות העבודה שאת משקיעה בתרגול ,הגיוני שעדין יהיו כאבים אבל ברמה נמוכה מבעבר הכאבים יכולים להיות מנוקשות של הרק הרכה סביב המרפק רצועות שרירים וכד ככל שתתרגלי ותעבדי על טווחי תנועה תהיה הפחתה בכאב , אני יוצא מתוך הנחה שאין לך מצב של מיוסיטיס אוסיפיקנס שאופיני לטראומה במרפק .
בהצלחה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
or24/10/2008אני מתרגלת הרבה ואפילו אומרים לי שיותר מדי - לאחר הניתוח הגעתי לאובר טריינינג ע"פ פיזיוטרפיסט מומחה מה זה בדיוק מיוסיטיס אוסיפיקנס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיוסיטיס אוסיפיקנס
דני ליבנה24/10/2008המיוסיטיס אוסיפיקנס הינה תופעה של הסתיידות הרקמה הרכה סביב המפרק ואופינית למרפק הגורם לא ברור ישנה תאוריה שהרבה תרגול מגביר את ההסתידות אני לא בטוח שהיא מבוססת בכל מקרה יש להמשיך לתרגל כולל טכניקות פסיביות להגדיל את טווח התנועה ואין צורך להגיע לעיפות . בברכה דני ליבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיוסיטיס אוסיפיקנס
or26/10/2008קצת מטריד אותי העניין הזה כיוון שאני כן הפעלתי את היד יותר מדי, האם רואים את המיוסיטיס אוסיפיקנס בצילום רנטגן רגיל? כיוון שבצילום האחרון שנעשה כחצי שנה לאחר השבר המנתח ראה רק הסתיידות קלה בעצם (היכן שהיה בורג והוצא בניתוח השני)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?