מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום עברתי פריקת כתףתומר06/12/2008
עברתי פריקת כתף לאחר שקיבלתי מכה מחבר . החזרתי את הכתף למקומה תוך מספר שניות אני כרגע מסתובב עם משולש ואמרו לי שלאחר שלושה שבועות להתחיל פיזוטרפיה. אני מתגורר בירושלים למי לפנות כדי לקבל את התרגילים? והאם באמת רק לאחר שלושה חודשים להתחיל בפיזוטרפיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון לאחר שלושה שבועות
תומר06/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריקת כתף
אורן דיסקין06/12/2008תומר שלום, אני מקווה שאורטופד מומחה בדק אותך ושנעשה צילום רנטגן לצורך ווידוא שאין שברים במפרק הכתף(אם לא ,רצוי מאד )לגבי תרגילים יש צורך במתן מנוחה יחסית למפרק לאחר טראומה שכזו אך יש תרגילים אותם אתה חייב לבצע כבר עכשיו, לצורך הרפיית שרירים בחגורת הכתף, שבכדי להגן עליך מתזוזה בחגורת הכתף הם במצב של כיווץ מתמיד(ספאזם) -אותם צריך להרפות,כמוכן יש להזיז את כף היד לצורך זרימת דם טובה זה נכון גם למרפק (מבלי להניע את הכתף עצמה יותר מד)י. את התרגילים הבסיסיים תוכל לקבל במכון הפיזיותרפיה הקרוב לביתך אך לעיתים עליך להתעקש להתקבל בדחיפות ולו רק בכדי לקבל הכוונה. לדעתי יש להניע עבורך את הכתף בצורה מבוקרת ע"י פיזיותרפיסט ,כבר עתה,בכדי למנוע פגיעה בטווחי התנועה בשל הקיבוע.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?