שלום עברתי פריקת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום עברתי פריקת כתף
    תומר
    06/12/2008

עברתי פריקת כתף לאחר שקיבלתי מכה מחבר . החזרתי את הכתף למקומה תוך מספר שניות אני כרגע מסתובב עם משולש ואמרו לי שלאחר שלושה שבועות להתחיל פיזוטרפיה. אני מתגורר בירושלים למי לפנות כדי לקבל את התרגילים? והאם באמת רק לאחר שלושה חודשים להתחיל בפיזוטרפיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום עברתי פריקת כתף

הוספת תגובה

• תיקון לאחר שלושה שבועות

תומר
    06/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריקת כתף

אורן דיסקין
    06/12/2008

תומר שלום, אני מקווה שאורטופד מומחה בדק אותך ושנעשה צילום רנטגן לצורך ווידוא שאין שברים במפרק הכתף(אם לא ,רצוי מאד )לגבי תרגילים יש צורך במתן מנוחה יחסית למפרק לאחר טראומה שכזו אך יש תרגילים אותם אתה חייב לבצע כבר עכשיו, לצורך הרפיית שרירים בחגורת הכתף, שבכדי להגן עליך מתזוזה בחגורת הכתף הם במצב של כיווץ מתמיד(ספאזם) -אותם צריך להרפות,כמוכן יש להזיז את כף היד לצורך זרימת דם טובה זה נכון גם למרפק (מבלי להניע את הכתף עצמה יותר מד)י. את התרגילים הבסיסיים תוכל לקבל במכון הפיזיותרפיה הקרוב לביתך אך לעיתים עליך להתעקש להתקבל בדחיפות ולו רק בכדי לקבל הכוונה. לדעתי יש להניע עבורך את הכתף בצורה מבוקרת ע"י פיזיותרפיסט ,כבר עתה,בכדי למנוע פגיעה בטווחי התנועה בשל הקיבוע.
    לבריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו