כאבים לאחר החלפת מפרק הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר החלפת מפרק הירך
    אילהרוכנ
    12/12/2008

עברתי ניתוח החלפת מפרק הירך.לפני 10 חודשים. עד היום יש לי כאבים מתחת לצלקת. הרופא כתב כי זו טרוכנטריס ונתן הוראה לעשות גלים קצרים. בפיזיוטרפיה מתנגדים לטיפול בחשמל אחרי הניתוח. אודה עבור תשובה מה מותר ומה אסור ומה רצוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול לאחר החלפת מפרק ירך

אורן דיסקין
    13/12/2008

שלום, הטיפול בגלים קצרים מותאם לבעיות עמוקות כמו מפרקים אך אצלך המפרק מלאכותי וחלקו מתכתי לכן אסור באיסור חמור לטפל ע"י גלים קצרים בכאבייך.( עפ"י הוראות היצרן של מכשיר הגלים הקצרים). הטיפול שלדעתי מתאים יותר יהיה אולרטאסאונד בחדירות נמוכה, מוביליזציה של רקמות רכות, אלקטרותרפיה כגון TENS או זרמים אחרים עליהם ימליצו בפיזיותרפיה.
    לא נדיר שיהיו כאבים באזור מפרק שהוחלף לאחר פרק זמן כזה, אני מאחל לך החלמה מהירה
    לבריאות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר החלפת מפרק הירך

אילהרוכנ
    14/12/2008

רב תודות עבור התשובה. המלצתו של הרופא שלי כנראה לא היתה נכונה. יתכן שהתכוון לאולטראסאונד וכתב בטעות גלים קצרים. אני מתחילה השבוע טיפול מחודש בפיזיוטפיה ואציג את המלצתך. אדווח בהמשך על הצלחת הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו