שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרון
    08/01/2009

שלום רב.אני סובלת מכאבי גב עקב תאונת דרכים.כמו כן מפיברומיאלגיה.הרופא המליץ לי על זריקת אפידורל אך הבנתי שיש שם סטרואידים ובגלל שיש לי גם מחלות נוספות(סכרת ולח"ד)נאמר לי שזה לא כול כך מומלץ.האם זה נכון?האם יש זריקות אחרות שיכולות להקל על הכאב? יש לציין שניסיתי הרבה כדורים וטיפולים פיזוטרפים וטבעים(גם כירופרקטיקה) וכרגע עוזר לי מעט רק הכדור פרקוסט . אודה לכם על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה

אורן דיסקין
    10/01/2009

שרון שלום- לצערי אין קסמים בנוגע לפיברומיאלגיה ולסובלים רבים יש פתרונות המתאימים בעיקר להם, שמעתי על מנתח שנוי במחלוקת מגרמניה ועוד אך כפי שאמרתי אין קסמים בנושא. אני מניח שאת מודעת לכך אך יש עמותה בנושא הפיברומיאלגיה בישראל שם (אם טרם התחברת עליהם) תוכלי לקבל מידע עדכני יותר.
    לגבי סטרואידים אכן יש בעיה לקבלם במידה ויש סוכרת אך זה לא (למיטב ידיעתי) אסור ,לכן עדיף תמיד להוועץ עם רופא מומחה לנושא ולא רק עם קולגות או ברשת.
    לבריאות - אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו