נסיון לזחילה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיון לזחילה?
    ענבל
    28/01/2009

שלום בתי בת החצי שנה יודעת להתהפך מהגב לבטן בלבד, ביומיים האחרונים כאשר היא משחקת בשכיבה על הבטן היא זוחלת לאחור ממש כמה סנטימטרים .זה נראה כאילו היא מנסה להגיע לצעצוע שרחוק ממנה קדימה ולכן דוחפת את הגוף אבל התוצאה היא תזוזה לאחור. מה זה אומר זחילה לאחור? והאם בכלל מה שהיא עושה נחשב לזחילה, כיוון ומדובר בתזוזות קטנות? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיון לזחילה?

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ענבל
    28/01/2009

שקשורה אליי, אני סובלת מכאבי גב תחתון מאז הלידה ובכלל מרגישה שהגוף שלי יותר נוקשה מבחינה זו שדברים קטנים כואבים לי אני מרגישה פחות גמישה. האם זה נורמלי לאחר חצי שנה ומה כדאי לעשות? אני אציין שאני עושה הליכות ובינתיים אין שינויי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון לזחילה

אורן דיסקין
    29/01/2009

ענבל שלום כפי שענינו כאן בעבר כל תינוק עובר שלבים בהתפתחותו הנקראים אבני דרך אותם עליו להשיג בכדי לעבור שלב, בגיל 6 חודשים יש תינוקות אשר עדיין אינם מסוגלים להתהפך ויש כאלו אשר זוחלים לגמרי, אין אחידות בכך אך יש נורמה בה פחות או יותר בגיל של ביתך מתחילה זחילה ומאד שכיח לראות שהיא מתחילה דווקא לאחור. זחילה נעשית בעזרת כל הגפיים בתנועות שילוב אך לעיתים נראה דרכים משונות שילדים מצאו לעצמם בכדי להתקדם לעבר החפץ אותו הם רוצים.את יכולה לעזור לה ולהניע בעדינות יד ורגל נגדיות וכן לגרות אותה לנסות להגיע אל חפץ שהיא אוהבת (אך לא לגרום לה לתסכול) בכל מקרה היי סבלנית , כמוכן את יכולה לפנות ליחידות להתפתחות הילד בקופות החולים שם יעריכו את התפתחותה ויאמרו לך מה מצבה .

באשר אליך- לעיתים בלידה מקבלים זריקת אפידורל לצורך שיכוח הכאבים מצירי הלידה,יש כאבים הנמשכים לאורך זמן מסיבה זו, סיבה אפשרית נוספת היא חולשת שרירי בטן אשר נחלשו במהלך ההריון ועדיין לא חזרו לתפקוד מלא , עלייך לחזקם אך רצוי בהכוונה של מאמני כושר או פיזיותרפיסטים
    בברכת בריאות ואושר מהילדה
    און דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו