מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- backachegil31/01/2009
שלום אני כותב מדרום אמריקה בעיצומו של טיול מהנה שקצת נהרס לי לאחרונה מטבע הדברים זמינות של רופא עבורי קטנה לכן אני זקוק לקצת תשובות אני מתכוון ללכת לרופא אבל חייב קצת ידע כי אין כאן רופאים המדברים אנגלית אז מה קרה? אני מטייל כבר חודשיים במהלכם אני סוחב הרבה על הגב הולך הרבה ויושב שעות שעות לכתוב או לנסוע ברכבת או באוטובוס נסיעות ממושכות לפני שבועיים בערך ישבתי ופתאום התחילו לי כאבים נוראים שהתחילו בצואר וזלגו לשכמה ימין ממש צעקתי מכאבים השריר הצמוד לשכמה נתפס לי לגמרי יש צמוד עליו נפיחות ואדמומיות ואני מרגיש שתפוס לי משהו פנימי חזק מאד לקחתי אתופן שבוע וזה נרגע קצת אבל שוב חזר לקחתי מוסקול וזה לא עוזר הייתי בעבר מדריך ספורט והחשד שלי הוא דלקת בשריר או קרעים שאלותיי (אני חייב להגיע מוכן לרופא ולדעת בדיוק מה לבקש): אילו בדיקות יכולות לאתר דלקת או קרעים בשריר ומהם הטיפולים הקיימים? תודה רבה רבה על כל תשובה! שבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בצוואר
דני ליבנה01/02/2009שלום רב
הכאב שלך יכול להיות גם מהתכווצות של שריר באזור הצוואר ובעיקר כתוצאה מלחץ על שורשי העצבים , שיוצאים מחוליות צוואר תחתונות ,הבדיקה היעילה הנה סי טי מה שלא בטוח שקיים באזור שאתה נמצא ,היעיל ביותר לעזרה ראשונה זה להוריד עומס במידה ואפשר ומנוחה ואולי במידה ומתאפשר אולטרא סאונד אבחוני לצוואר .
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?