backache

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• backache
    gil
    31/01/2009

שלום אני כותב מדרום אמריקה בעיצומו של טיול מהנה שקצת נהרס לי לאחרונה מטבע הדברים זמינות של רופא עבורי קטנה לכן אני זקוק לקצת תשובות אני מתכוון ללכת לרופא אבל חייב קצת ידע כי אין כאן רופאים המדברים אנגלית אז מה קרה? אני מטייל כבר חודשיים במהלכם אני סוחב הרבה על הגב הולך הרבה ויושב שעות שעות לכתוב או לנסוע ברכבת או באוטובוס נסיעות ממושכות לפני שבועיים בערך ישבתי ופתאום התחילו לי כאבים נוראים שהתחילו בצואר וזלגו לשכמה ימין ממש צעקתי מכאבים השריר הצמוד לשכמה נתפס לי לגמרי יש צמוד עליו נפיחות ואדמומיות ואני מרגיש שתפוס לי משהו פנימי חזק מאד לקחתי אתופן שבוע וזה נרגע קצת אבל שוב חזר לקחתי מוסקול וזה לא עוזר הייתי בעבר מדריך ספורט והחשד שלי הוא דלקת בשריר או קרעים שאלותיי (אני חייב להגיע מוכן לרופא ולדעת בדיוק מה לבקש): אילו בדיקות יכולות לאתר דלקת או קרעים בשריר ומהם הטיפולים הקיימים? תודה רבה רבה על כל תשובה! שבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    backache

הוספת תגובה

• כאב בצוואר

דני ליבנה
    01/02/2009

שלום רב
    הכאב שלך יכול להיות גם מהתכווצות של שריר באזור הצוואר ובעיקר כתוצאה מלחץ על שורשי העצבים , שיוצאים מחוליות צוואר תחתונות ,הבדיקה היעילה הנה סי טי מה שלא בטוח שקיים באזור שאתה נמצא ,היעיל ביותר לעזרה ראשונה זה להוריד עומס במידה ואפשר ומנוחה ואולי במידה ומתאפשר אולטרא סאונד אבחוני לצוואר .
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו