בורסיטיס טרוכונדר לאחר ניתוח מפרק ה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בורסיטיס טרוכונדר לאחר ניתוח מפרק ה
    אילה
    12/02/2009

שאלות נוספות יש לי בנידון . עברתי כב ר18 טיפולים באולטראסאונד קל ולא עמוק בקו"ח וכן אני עושה תרגילים לחיזוק השרירים. לאחר התרגילים יש לי כאבים. שאלתי האם ניתן בכלל להרפא מהבורסיטים ואם יש בידי הפורום הנכבד הצעה לטייפול. ברצוני לפרט שוב כי עברתי לפני שנה ניתוח החלפת מפרק הירך ובמיפוי עצמות נמצא כי אני סובלת מבורסיטיס טרוכונדר. קיבלתי גם לפני 3 שבועות זריקת קורטזון שעזרה מעט ולאחר מכן הכאבים חזרו. האם טיפולי הלם או לייזר עשויים לעזר או להמשיך באולטראסאונד. אני מוכנה לקבל כל הצעת טיפול גם יקרה אם יש סיכוי כי הטיפול המוצע יעזר לי. בתודה מראש אוליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרוכנטריק בורסיטיס

אורן דיסקין
    15/02/2009

אילה שלום ,אני שם לב כי זוהי פניה נוספת שלך בנושא וכי נהגת לפי ההמלצות שקיבלת כאן מדני ליבנה. נראה שאת מטופלת באופן עקבי ומתקדם הן בידי הפיזיותרפיסטים והן בידי הרופא,למרות שמיפוי העצמות הראה בעיה באזור מפרק הירך (הבורסה) יש לנסות ולבחון האם הכאבים נובעים אולי מהמפרק המושתל או מוקרנים מהגב או מהברך. בכל מקרה נראה לי כי איזון שרירי וחיזוק שרירי הישבן אמורים להקל עליך, כלומר להמשיך בסבלנות בתרגול תוך בקשה מהפיזיותרפיסט לבחון האם את מבצעת כראוי ונכון את התרגילים שקיבלת,
    לגבי טיפול בגלי הלם אני חושב שאסור לבצעם באיזור עם משתל כמו שלך
    לגבי לייזר רך, מאחר וזו אפשרות נוספת שאינה מסוכנת, כדי לנסות.
    לבריאות אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בורסיטויס טרוכונדר

אילה
    17/02/2009

הרבה תודה עבור התשובה והייעוץ. מדורכם עזר לי מאד והוסיף בטחון. אבל עדיין נשארה השאלה הפתוחה מה מספר הפעמים שמותר להמשיך באולטראסאונד לפני שאני עוברת לטיפול בלייזר. הכאב נובע לדעתי רק מהבורסיטיס כי מקום הכאב הוא ממש באזור הבורסה ואולם יתכן שילוב של כמה מקורות כאב. לא ידוע לי מי מבצע טיפול בלייזר קר. האם במכון פיזיוטרפי או אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר רך

אורן דיסקין
    21/02/2009

אילה שלום יש במספר מכוני פיזיותרפיה של קופת חולים מאוחדת מכשירי לייזר רך, הטיפול למיטב ידיעתי ללא תשלום אך איני יכול להתחייב על כך. במידה ואינך מבוטחת של "מאוחדת" בררי בקופת החולים שלך. לגבי אולטראסאונד הדעות חלוקות אך אם טיפול אינו משפיע לטובה לאחר כ5-6 ניסיונות כנראה שאינו מתאים לטיפול בבעייתך ( הכוונה להשפעה טובה אפילו חלקית). לבריאות
    אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר רך

אורן דיסקין
    21/02/2009

אילה שלום יש במספר מכוני פיזיותרפיה של קופת חולים מאוחדת מכשירי לייזר רך, הטיפול למיטב ידיעתי ללא תשלום אך איני יכול להתחייב על כך. במידה ואינך מבוטחת של "מאוחדת" בררי בקופת החולים שלך. לגבי אולטראסאונד הדעות חלוקות אך אם טיפול אינו משפיע לטובה לאחר כ5-6 ניסיונות כנראה שאינו מתאים לטיפול בבעייתך ( הכוונה להשפעה טובה אפילו חלקית). לבריאות
    אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו