מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריקת כתףנתנאל25/02/2009
שלום היום פרקתי תכתף (למען האמת חזרתי לפני מספר שעות ממיון) כנראה שבשנה הקרובה אאלץ לעשות הרבה פיזיוטרפיה ואולי גם ניתוח כי נקרע רצועות רציתי לדעת כמה זמן בערך מקובל לעשות פיזיוטרפיה לכתף? וכן מה הסיכויים שהפריקה תהייה חד פעמית? וכן מה הדרך המהירה ביותר הטיפול המהיר ביותר על מנת שאוכל לחזור לעצמי כי הינני אדם שעוסק בספורט ומאוד חשוב לי להתאמן ....האם ישנם אימונים אירובים או אניארובים שאוכל לבצע(ברור שלא עכשיו אבל בזמן הקרוב) וכן מכשירים אורטופדים או כל דבר על מנת להיות בריא כמה שיותר מהר תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריקת כתף
דני ליבנה25/02/2009שלום רב
תהליך שיקום הכתף לאחר פריקה שונה בהתאם לסימפטומים שנגרמים מהפריקה והסיבות לפריקה פריקה חוזרת תלויה בגורם לפריקה שיכול להיות מסיבות שונות , אין כאן ענין של דרך מהירה או קצרה צריך להשקיע מאמץ עלמנת לבנות מערכת שתייצב את הכתף ותמנע פריקות או הגבלה בתנועה . כמו כן אפשר לבצע אימוןאירובי שאינו מסכן את הכתף .
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון אירובי
נתנאל25/02/2009אוקיי הבנתי לדברייך כרגע אין לי ממש פרטים על הפריקה מה שכן אני פרקתי אותה לאחור עם משקל מאוד כבד (כ60 ק"ג) ברנטגן רואים קרע בגיד (אם הבנתי נכון) לדברייך שאני יכול אימון אירובי ....אתה יכול לציין בפניי איזה? ומשהו נוסף חשוב אני מתאמן מספר שנים על החזה שלי האם קיימת אפשרות להתאמן על החזה מבלי להפעיל את הכתפיים?(כמובן שבחודש הזה לא אעשה כלום מלבד פיזיוטרפיה ) אך חשוב לי לשמור על המסה והמראה של החזה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון אירובי
דני ליבנה26/02/2009שלום רב כרגע יש צורך במנוחה ומניעת תנועותחדות ולאורך כלך טווח התנועה כך שאימוני חזה כעת אסור לך לעשות ,אימון אירובי יכול לכלול אפנים סטטיות הליכה . בהצלחה דני ליבנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נתנאל26/02/2009תודה על העזרה בכל מקרה הפעילות הראשונית שאני יתחיל מין הסתם אחרי המנוחה תהיה פיזיותרפיה מתי כדאי להתחיל? (כרגע אני עם מקבע לכתף למשך 30 יום )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש המשך לתודה ...:)
נתנאל02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)