גלים קצרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלים קצרים
    סמדי
    01/03/2009

אשמח לדעת מהם גלים קצרים - מתי משתמשים בהם? אני עושה פיזיוטרפיה בעקבות תאונה - בכף הרגל - ועושים לי גלים קצרים על מנת להקל על הכאבים? כיצד זה עובד? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלים קצרים

הוספת תגובה

• גלים קצרים

אורן דיסקין
    01/03/2009

גלים קצרים הוא מכשיר המייצר שדה אלקטרומגנטי חלש אשר גורם לזרימת דם טובה יותר באיזור ההשפעה שלו. יכולת ההשפעה של הטיפול אמורה לפעול על הגוף, בעומק רב יותר מאשר טכניקות אלקטרותרפיות אחרות כמו אולטראסאונד וטנס למיניו, בכל מקרה אני מקווה כי הטיפול הנ"ל אינו הטיפול היחיד שאת מקבלת.
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלים קצרים בהריון

יפעת
    12/08/2010

הבנתי שאסור לטפל במכשיר הזה בזמן הריון. האם זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלים קצרים בהריון

אורן דיסקין
    13/08/2010

יפעת שלום
    אכן נוהגים מאד בזהירות בעת ההריון ולא מטפלים ע"י גלים קצרים באישה הרה. בכלל זהו מכשיר מיושן
    אשר דורש מעקב בטיחותי ומיקום טיפולי אשר אינו בנמצא ברוב המרפאות.
    לנשים בהריון יש שיטות טיפול אחרות .
    לבריאות ולידה קלה אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו