מידע לגבי ניתןח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע לגבי ניתןח
    אילן עבדי
    02/03/2009

שלום, לפני כשלוש שנים התחלתי לעשות ספורט בעיקר ריצה. אחרי כעשר דקות מתחילת אימון אני מתחיל לסבול מכאבים מאוד חזקים בשוק שמאל עד כדי גרירת רגל. מבדיקה אצל אורטופד ואולטרה סאונד ברקמות הרכות התגלו שני קרעים של הפסיה הקדמית בגודל 12-14 מ"מ שגורמים להרניציה במאמץ. האורוטופד ייעץ לי לעבור ניתוח שבו יודבקו "טלאים" על קרעים אלו.. השאלה שלי האם זה פותר את הבעיה?, אחוזי הצלחה?, בכלל הייתי שמח לקבל מידע לגבי פציעה זו. אשמח להמלצה לרופא מנתח בעל ניסיון בניתוחים מסוג זה. תודות מראש, אילן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע לגבי ניתןח

הוספת תגובה

• הרניה של הפציה

דני ליבנה
    04/03/2009

שלום רב
    הרניה של הפציה הינה תופעה לא שכיחה ישנה אפשרות למנוחה לתת לפציה ללהצתלק ישנה אפשרות בניתוח לחבר מצב שעלול לגרום לבעיות אחרות כגון לחץ על כלי דם ועצבים מה שנקרא תסמונת הלשכה הקדמית מידע לגבי פציעה באתרי רפואה medline ודומיו ,עקרונית אין אנו ממליצים על רופא זה או אחר אבל ישנם אורטופדים עם גישה לרפואת ספורט שיכולים לענות בביח מאיר או וינגייט
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו