כאבים בכף הרגל ושימוש במדרסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל ושימוש במדרסים
    אבי
    09/08/2007

שלום
    לפני כ -5-6 חודשים הזמנתי מדרסים באמצעות מרכז רפואי בת"א. המידה נלקחה בישראל ע"י מומחה, נשלחה להכנה בארה"ב וחזרה לישראל. מאז אני משמיש את המדרסים. בשלב הראשון לא הרגשתי נוח במיוחד ברם המומחה טען שמאחר והמדרס משנה את מנח כף הרגל וכמו כן אני לא רגיל אליו ולכן אנ י מרגיש אי נוחות אך תחושה זו תעבור עם הזמן. מאז עברתי לגור בחו"ל. היום כחצי שנה לאחר מכן אני חש כאבים חזקים בכף הרגל באיזור הקשת קרוב יחסית אל העקב. התחושה היא שאני עומד על כדור קטן מברזלת לעיתים בלתי נסבלת. נסיתי להסיר את המדרסים אולם ללא המדרסים יש לי כאבים חזקים מסוג אחר בכף הרגל{כנראהמאחר וכף הרגל רגילה למדרס}כאבים מסוג זה ובווליום כזה ובשכיחות כזו לא היו קיימים לפני כן.
    מאחר ואני בחו"ל אין לי קשר עם הגוף המבצע.

יש לי כף רגל עם קשת גבוהה{לדברי המומחה ,גבוהה מאוד}
    הכאבים עם המדרס או בלעדין הם הרבה יותר בכף רגל ימין, פחות בשמאל{אין סימטריה של הבעיה}
    אני בן 39 עם רקע של פעילות גופנית רוב שנות חיי.
    היום פחות פעיל, אבל עדיין נמצא רוב שעות היום על הרגליים.
    אודה לכם על המלצה , מה לעשות בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דבר ראשון

ליאור בן אלטא
    09/08/2007

המלצתי היא לא לשים כרגע את המדרס. אחרי חצי שנה לא אמורים להיות כאבים עם המדרס וכנראה הוא לא מותאם נכון. האם יש לך אפשרות לגשת לפיזיותרפיסט או רופא שם? על פניו זה נשמע מקרה שצריך בירור מעמיק.
    ליאור,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקתי להשמיש המדרסים

אבי
    12/08/2007

ע"פ המלצתך הפסקתי להשמיש את המדרסים. קיים שפור משמעותי: כאבים קלים+ באזור הקשת אך הם בווליום הרבה יותר נמוך ממצב בו אני משמיש את המדרסים.
    להמשיך במגמה זו עד שאחזור לישראל? {עוד חצי שנה לפחות}
    לשאלתך, אני יכול לשאול פזיותרפיסט מקומי על המדרסים. בכל מקרה נראה לי שהמבצע בישראל יכול וצריך לספק את ההסבר ...

תודה על זמנך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמשיך במגמה

ליאור בן אלטא
    12/08/2007

כל עוד אין החמרה ותתייעץ עם פיזיותרפיסט מקצועי.
    ליאור,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרסים

דני ליבנה
    12/08/2007

שלום רב
    לפי הבנתי ממה שכתבת המדרסים נקראים ביומכניים , שאחד מתפקידם הוא באמת לשנות מנח של כף הרגל ,וליצור מערכת נשיאת משקל חדשה על הרגל ,בעקרון אי נוחות אמורה להמשך ,כחודש ימים באם זה נמשך יותר כדאי לפנות לזה שייצר אותם ולבדוק האם בכל זאת יש צורך בשינוי כזה עלמנת שה מדרס יתאים יותר.
    בהצלחה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת ברשותכם

אבי
    15/08/2007

כן, המדרסים הם ביומכנים. ואמשיך במגמה שלא להשמיש אותם עד שאברר את העיניין עם היצרן.
    בנתיים יש לי פחות ופחות כאבים ביחס למצב בו אני עם המדרסים. ברשותכם שאלה נוספת.

ישלי קשת גבוהה מאוד בכף הרגל, מה הן בדיוק ההשלכות לכך? מבחינת המפרקים השכנים: קרסול וברכיים. ובנוסף איך עניין זה משפיע על היציבות על רגל אחת, אם בכלל?.
    מודה לכם מאוד על זמנכם ותשובתכם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו