מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר בכף רגל ונקע בקרסולפרץ13/04/2009
לפני כחודש בעבודה מעדתי תוך כדי סיבוב הקרסול כתוצאה מכך אובחן אצלי גם שבר בכף רגל סמוך לאצבעות . גובסתי לשבוע בגבס ללא דריכה. לאחר שבוע גובסתי בגבס הליכה אך ללא עקב .
לאחר כשבועיים זומנתי לביקורת ושם גם הורד הגבס ונאמר לי שאני יכול ללכת רגיל.
יש לציין שעד כה אני סובל מכאבים בקרסול ובעקב לאורך שריר הרגל ואיני יכול לדרוך על הרגל ,כמו כן הליכתי צולעת. יש לי תחושה שפיספסו אצלי לאורך כל הדרך בדיקה של קרסול . בצילומי הרנטגן(בלבד) התייחסו אל השבר בכף רגל בלבד למרות שהיו שטפי דם ונפיחויות באיזור קרסול .עשיתי כבר שלושה טיפולי פיזיוטרפיה אך המצב עדיין אותו דבר אודה לך מאוד אם תדריך אותי לגבי מצבי מה אני אמור לעשות כדי לא לגרום נזק לרגלי ע"י פיספוס כלשהו .(לא נאמר לי אם אצטרך תחבושת או גרב כלשהי גם לא נאמר לי אם טוב או לא טוב שאאמץ את הרגל בדריכה ויותר מכך נאמר לי שאני יכול לחזור לעבודה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקרסול
דני ליבנה13/04/2009שלום רב
במידה ולא נעשה צילום קרסול בהחלט אפשר לדרוש צילום קרסול על מנת לוודא שבאמת אין שבר סביב מפרק הקרסול . שטף הדם נובע מפגיעה ברקמות רכות בכף הרגל שריירם גידים רצועות וכו במידה וישנה נפיחות תתיעץ עם הפיזיוטרפיסט האם רצוי גרב אלסטית , תתיעץ עם הפיזיוטרפיסט כמה משקל לשאת על הרגל ,בעקרון אם אין שבר בקרסול והשבר שנמצא התאחה , אין בעיה לשאת משקל על הרגל .
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?