שבר בכף רגל ונקע בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בכף רגל ונקע בקרסול
    פרץ
    13/04/2009

לפני כחודש בעבודה מעדתי תוך כדי סיבוב הקרסול כתוצאה מכך אובחן אצלי גם שבר בכף רגל סמוך לאצבעות . גובסתי לשבוע בגבס ללא דריכה. לאחר שבוע גובסתי בגבס הליכה אך ללא עקב .
    לאחר כשבועיים זומנתי לביקורת ושם גם הורד הגבס ונאמר לי שאני יכול ללכת רגיל.
    יש לציין שעד כה אני סובל מכאבים בקרסול ובעקב לאורך שריר הרגל ואיני יכול לדרוך על הרגל ,כמו כן הליכתי צולעת. יש לי תחושה שפיספסו אצלי לאורך כל הדרך בדיקה של קרסול . בצילומי הרנטגן(בלבד) התייחסו אל השבר בכף רגל בלבד למרות שהיו שטפי דם ונפיחויות באיזור קרסול .עשיתי כבר שלושה טיפולי פיזיוטרפיה אך המצב עדיין אותו דבר אודה לך מאוד אם תדריך אותי לגבי מצבי מה אני אמור לעשות כדי לא לגרום נזק לרגלי ע"י פיספוס כלשהו .(לא נאמר לי אם אצטרך תחבושת או גרב כלשהי גם לא נאמר לי אם טוב או לא טוב שאאמץ את הרגל בדריכה ויותר מכך נאמר לי שאני יכול לחזור לעבודה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר בכף רגל ונקע בקרסול

הוספת תגובה

• כאבים בקרסול

דני ליבנה
    13/04/2009

שלום רב
    במידה ולא נעשה צילום קרסול בהחלט אפשר לדרוש צילום קרסול על מנת לוודא שבאמת אין שבר סביב מפרק הקרסול . שטף הדם נובע מפגיעה ברקמות רכות בכף הרגל שריירם גידים רצועות וכו במידה וישנה נפיחות תתיעץ עם הפיזיוטרפיסט האם רצוי גרב אלסטית , תתיעץ עם הפיזיוטרפיסט כמה משקל לשאת על הרגל ,בעקרון אם אין שבר בקרסול והשבר שנמצא התאחה , אין בעיה לשאת משקל על הרגל .
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו