מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בברכים!!עזרה דחוף!חייל מיואש24/04/2009
שלום רב!
אובחן אצלי כמה דברים ברגליים:
1)דלקת כרונית קשה בגיד הפיקה(Patellar Tendonitis)
2)דלקת כרונית קשה בגידי האדוקטוריום
3)שרירי Hamstrings קצרים ומפשעות
4)הליכת ברווז
5)חולשה ניכרת בשרירי האגן(גורמת להליכה בצורה עקומה השם לא זכור לי כרגע)
אני חייל וסופחתי רק היום לרם 2 עד עכשיו הייתי ב3 חודשיים ב+ג בלי שום פעילות גופנית אובחנתי אצל רופא אזרחי, לאחר שרופא צבאי חשב שיש לי דלקת והחזיר אותי לבסיס עם כדורים(איבופן) וגם לאחר מיפוי עצמאות ובדיקות דם ששניהם יצאו בסדר והוחזרתי לבסיס.לאחר שבועיים המצב שלי החמיר ולא יכולתי ללכת בלי כאבי רגליים בלתי נסבלים ולא יכולתי לעמוד יותר מ10 דקות ההורים שלי שילמו לאורתופד פרטי אזרחי(ידוע) שבעצם איבחן את הבעיות שיש לי ברגליים ואמר שאני צריך לבצע פיזורתפיה 2-3 בשבוע זה היה לפני חודש וחצי ,רם 2 אמור לקבוע לי תורים כבר לפני שסיפחו אותי הם היו בקשר איתי אך לא היה אישור מהרופא לגבי,רק היום התקשרו אלי לאחר חודש וחצי ואמרו לי שהרופא סיפח אותי וכרגע הם מנסים לקבוע לי תורים לפיזורתפיה לאחר חודש וחצי שחיכתי שיקבעו לי כבר ויתחילו את הטיפול,עד היום אני מחכה לפיזותרפיה ולא קיבלתי,אני מתקשר אליהם והם אומרים לי שהם עסוקים והם יתקשרו אלי יותר מאוחר ולא עושים זאת,אני התייאשתי מהמצב הזה והיחס הזה של הצבא,אבל זה לא קשור לפה,השאלה שלי היא כאשר אני נשאר בבית ולא עושה כלום לגבי הרגליים והברכיים(כלום הכוונה פיזותרפיה)האם נגרם לי עוד נזק לרגליים והסיכוים להחלים ממה שיש לי בצורה יותר יעילה ומהירה יורדים,והאם יורידו לי פרופיל צבאי כשאני יחזור לצבא או שיבוא לי פרופיל 21 פיסי.
בכבוד רב!
חייל מיואש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברכיים
אורן דיסקין24/04/2009לחייל המיואש שלום.
ראשית על תתייאש , המשך לנדנד לצבא עד שיקבלו אותך לטיפול!!
שנית פנה לחר"פ 542 בצריפין ובקש שם את מכון הפיזיותרפיה, שם יושב הקצין הבכיר היועץ לקצין הרפואה הראשי של צה"ל לנושא הפיזיותרפיה, ובקש לדבר איתו על בעייתך.
שלישית זה שאתה לא מתרגל,לא יחמיר את בעייתך,אלא פשוט לא תשתפר וזה חבל עבורך( אני מבין לכאבך)
לגבי הורדת הפרופיל איני יודע לענות . צר לי.
מספר הטלפון של מכון הפיזיותרפיה בצריפין הוא 03-9571465/6 שעות הקבלה ב ימים א-ה בין 07:30-17:00
לבריאות
אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה!
חייל מיואש25/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?