גמישות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות יתר
    נעמה
    28/04/2009

שלום!
    אני בת 27 לפני כחצי שנה התחלתי להתאמן במכון כושר, לאחר חודש של אימונים שכוללים אירובי ועיצוב הופיעו כאבים בברך ימין שחלפו לאחר 3 שבועות ואז הופיעו הכאבים בברך שמאל ולא עברו הייתי אצל אורתופד 3 פעמים עד שאובחנתי כסובלת מגמישות יתרכך הסביר לי הרופא ובהפניה לפזיו כתוב: CHONDROMALACIA PATELLAE המליצו לי על פיזיוטרפיה ועל חיזוק הארבע ראשי וזה מה שאני עושה אבל הכאבים עדיין קיימים יש ימים יותר טובים ויש ימים שבהליכה רגילה יש לי כאבים גם אם אני לא עושה פעילות בימים האלה. יש לציין שלפעמים הכאבים מופיעים גם בברך ימין אבל חולפים אחרי יומיים .
    שאלתי היא:
    למה הם הופיעו פתאום הרי זה בעבר עשיתי הרבה הליכות
    האם יש טיפול שעוזר לכאבים הללו? והאם הם יחלפו אי פעם?
    תורה מראש נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמישות יתר

הוספת תגובה

• גמישות יתר

אורן דיסקין
    29/04/2009

נעמה שלום, הביטוי גמישות יתר לא מסביר ואינו עונה מדוע דווקא עכשיו מופיעים הכאבים. יש אנשים אשר להם גמישות יתר בחלק מהמפרקים והכאבים במפרקים אחרים שאין בהם גמישות יתר כך שאני מתנגד להגדרה הזו. מעבר לכך גמישות יתר במפרקים לא מתפתחת עם השנים, כאשר מדברים על גמישות יתר במפרק שיש בו סימפטומים(כאבים וכד') הדרך לדעת הפיזיותרפיה לטפלבנושא זה היא חיזוק אך יש לשים לב איזה שריר, כמה ואיך- אין מרשם טוב לכולם צריך לתרגל בצורה המותאמת לך!!! הרופא רשם באבחנה שיש לך פגיעה בסחוס הפיקה - איני יודע כיצד הוא איבחן זאת האם ע"י רנטגן או לאחר שערך לך ניתוח ארתרוסקופיה . פני למכון פיזיותרפיה שינסו לבחון האם מנח הפיקה שלך לקוי בכדי שיתאימו לך תרגילים בהתאם או שאולי הבעיה היא ממקור אחר. יש מקרים בהם שרירי הישבן חלשים מעט וצריך לחזק גם אותם
    לבריאות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא שבדק אותי

נעמה
    30/04/2009

בדק בצורה הכי רגילה פשוט נגע בברך בלי צילום ובלי ניתוח האם יכול להיות שהאבחנה שלו שגויה?
    והאם צריך מנוחה מוחלטת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמישות יתר בברכיים

אורן דיסקין
    05/05/2009

נעמה שלום, איני רוצה להעליב את הרופא או לבקר את מיומנותו, משום שזה לא מקצועי לבקר דרך הרשת דבר שלא נבדק די הצורך עלידי. אם אינך בטוחה באבחנה לכי לאורטופד נוסף לצורך חוות דעת נוספת
    לבריאות, אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו