מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמישות יתרנעמה28/04/2009
שלום!
אני בת 27 לפני כחצי שנה התחלתי להתאמן במכון כושר, לאחר חודש של אימונים שכוללים אירובי ועיצוב הופיעו כאבים בברך ימין שחלפו לאחר 3 שבועות ואז הופיעו הכאבים בברך שמאל ולא עברו הייתי אצל אורתופד 3 פעמים עד שאובחנתי כסובלת מגמישות יתרכך הסביר לי הרופא ובהפניה לפזיו כתוב: CHONDROMALACIA PATELLAE המליצו לי על פיזיוטרפיה ועל חיזוק הארבע ראשי וזה מה שאני עושה אבל הכאבים עדיין קיימים יש ימים יותר טובים ויש ימים שבהליכה רגילה יש לי כאבים גם אם אני לא עושה פעילות בימים האלה. יש לציין שלפעמים הכאבים מופיעים גם בברך ימין אבל חולפים אחרי יומיים .
שאלתי היא:
למה הם הופיעו פתאום הרי זה בעבר עשיתי הרבה הליכות
האם יש טיפול שעוזר לכאבים הללו? והאם הם יחלפו אי פעם?
תורה מראש נעמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמישות יתר
אורן דיסקין29/04/2009נעמה שלום, הביטוי גמישות יתר לא מסביר ואינו עונה מדוע דווקא עכשיו מופיעים הכאבים. יש אנשים אשר להם גמישות יתר בחלק מהמפרקים והכאבים במפרקים אחרים שאין בהם גמישות יתר כך שאני מתנגד להגדרה הזו. מעבר לכך גמישות יתר במפרקים לא מתפתחת עם השנים, כאשר מדברים על גמישות יתר במפרק שיש בו סימפטומים(כאבים וכד') הדרך לדעת הפיזיותרפיה לטפלבנושא זה היא חיזוק אך יש לשים לב איזה שריר, כמה ואיך- אין מרשם טוב לכולם צריך לתרגל בצורה המותאמת לך!!! הרופא רשם באבחנה שיש לך פגיעה בסחוס הפיקה - איני יודע כיצד הוא איבחן זאת האם ע"י רנטגן או לאחר שערך לך ניתוח ארתרוסקופיה . פני למכון פיזיותרפיה שינסו לבחון האם מנח הפיקה שלך לקוי בכדי שיתאימו לך תרגילים בהתאם או שאולי הבעיה היא ממקור אחר. יש מקרים בהם שרירי הישבן חלשים מעט וצריך לחזק גם אותם
לבריאות
אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא שבדק אותי
נעמה30/04/2009בדק בצורה הכי רגילה פשוט נגע בברך בלי צילום ובלי ניתוח האם יכול להיות שהאבחנה שלו שגויה?
והאם צריך מנוחה מוחלטת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמישות יתר בברכיים
אורן דיסקין05/05/2009נעמה שלום, איני רוצה להעליב את הרופא או לבקר את מיומנותו, משום שזה לא מקצועי לבקר דרך הרשת דבר שלא נבדק די הצורך עלידי. אם אינך בטוחה באבחנה לכי לאורטופד נוסף לצורך חוות דעת נוספת
לבריאות, אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?