שברי מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שברי מאמץ

שלום רב.
    אני בן 21.
    בחצי שנה האחרונה סבלתי מכאבים באיזור ה-TIBIA, שני הרגליים.
    לאחר בדיקות ששללו דברים אחרים , אמר לי בזמנו האורטופד שככל הנראה מדובר בשברי מאמץ.
    (לא מאיזה מאמץ חד פעמי, אני לא בשירות קרבי, עסקתי בספורט, אך גם בצורה ממותנת).
    בזמן החודשים שעברו, השתדלתי לנוח מספורט לגמרי, עשיתי לעצמי מדרסים, שכרגע אני הולך רק איתם, והשתדלתי לחזור עכשיו לספורט בצורה הדרגתית.
    חזרתי לשחק כדורגל, אך גם היום, כל כך הרבה חודשים אחרי, אני עדיין מרגיש שהרגליים לא 100 אחוז, אין לי את הכאבים של אז, אבל עדיין אני מרגיש סביב כל האיזור של ה-TIBIA ברגליים רגישות, ואם אני לוחץ גם כאבים קצת, לא משהו בלתי נסבל, וזה גם יותר מסביב, כלומר גם השרירים מסביב לא בהרכח העצם עצמה.
    על איזה תרגילים מומלץ לי לעבוד? אולי אני צריך לחזק את האיזורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שברי מאמץ

הוספת תגובה

• שברי מאמץ

דני ליבנה
    05/05/2009

שלום רב
    לא כל כאב באזור השוק חייב להיות שבר מאמץ ישנם תסמונות נוספות שאחד מהן הוא shine splints שיכול להיות שזה מה שיש לך כמובן זה מצריך בדיקה ויכול גם להיות שזה כיווץ שרירים סביב השוק , מה שכדאי שיבדק אותך פיזיוטרפיסט ויראה מה הבעיה ויתאים לך תרגילים ומתיחות המותאמים רק לך .
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו