מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי מאמץגיל05/05/2009
שלום רב.
אני בן 21.
בחצי שנה האחרונה סבלתי מכאבים באיזור ה-TIBIA, שני הרגליים.
לאחר בדיקות ששללו דברים אחרים , אמר לי בזמנו האורטופד שככל הנראה מדובר בשברי מאמץ.
(לא מאיזה מאמץ חד פעמי, אני לא בשירות קרבי, עסקתי בספורט, אך גם בצורה ממותנת).
בזמן החודשים שעברו, השתדלתי לנוח מספורט לגמרי, עשיתי לעצמי מדרסים, שכרגע אני הולך רק איתם, והשתדלתי לחזור עכשיו לספורט בצורה הדרגתית.
חזרתי לשחק כדורגל, אך גם היום, כל כך הרבה חודשים אחרי, אני עדיין מרגיש שהרגליים לא 100 אחוז, אין לי את הכאבים של אז, אבל עדיין אני מרגיש סביב כל האיזור של ה-TIBIA ברגליים רגישות, ואם אני לוחץ גם כאבים קצת, לא משהו בלתי נסבל, וזה גם יותר מסביב, כלומר גם השרירים מסביב לא בהרכח העצם עצמה.
על איזה תרגילים מומלץ לי לעבוד? אולי אני צריך לחזק את האיזורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שברי מאמץ
דני ליבנה05/05/2009שלום רב
לא כל כאב באזור השוק חייב להיות שבר מאמץ ישנם תסמונות נוספות שאחד מהן הוא shine splints שיכול להיות שזה מה שיש לך כמובן זה מצריך בדיקה ויכול גם להיות שזה כיווץ שרירים סביב השוק , מה שכדאי שיבדק אותך פיזיוטרפיסט ויראה מה הבעיה ויתאים לך תרגילים ומתיחות המותאמים רק לך .
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?