חודש מניתוח ACL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש מניתוח ACL
    רובי
    13/05/2009

חודש לאחר שעשיעתי ניתוח שחזור רצועה ומינסקוס ACL
    מרגיש באופן כללי טוב כבר הולך על הרגליים והכל בסדר רק שפיוזטרפיה התחילתי ובגלל שבאמצע שוחררתי מהצבא כרגע אני בבית בלי פזיוטרפיה עד שיסדרו את הענין מול מכבי ושאני יתחיל שם

כרגע אני בבית יש תרגילים שאני יכול לבצע לבד שיוכלו לעזור כדי שאני לא סתם יבזבז זמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חודש מניתוח ACL

הוספת תגובה

• שיקום לאחר שיחזור צולבת

אורן דיסקין
    14/05/2009

רובי שלום , איני יודע מהם התרגילים שקיבלת לעשות עד כה לכן אמליץ על תרגילים כללים
    1. יישור הברך תוך נעילה למשך 3-5 שניות בסטים של 10 חזרות מנוחה של 20-30 שניות כ3 סטים
    2. הרמת הרגל המנותחת ישרה לכ45 מעלות 10 חזרות 10 סטים עם מנוחה
    3. עמידה עם הגב לקיר/ארון הרחקת כפות הרגליים מהקיר כפיפת ברכיים לכ 45-90 מעלות 8 חזרות 5 סטים
    4.עמידה על הרגל המנותחת הנפת הרגל הבריאה לפנים \הצידה \לאחור תוכל להקשות ע"י קשירת משקולת סביב קרסול הרגל הבריאה
    יש עוד המון תרגילים אך כאן קשה להעביר את כולם תוכל לפנות לפכוני פיזיותרפיה פרטיים קרוב לביתך עד שיוסדר נושא קופת החולים
    לבריאות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו