עזרה,מרפק לא מתקפל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה,מרפק לא מתקפל
    רון
    30/05/2009

שלום לפניי שבועיים שברתי את עצם ראש הרדיוס במרפק מה שמקשה על כיפוף וישור ליישר אני מצליח אבל לא עד הסוף,התחלתי פיזותרפיה עם הרבה תרגילים הבעיה היא שהמרפק כל פעם נוקשה בכיפוף נניח הצלחתי בסופו של דבר אחרי שעה של אימון לכופף אותו לזווית נמוכה יחסית כמעט לגעת עם האגודל בכתף וזה כאבים חבל על הזמן , הבעיה היא שאחרי כמה דקות הוא כאילו שוב ניהיה נוקשה ממש ואני שוב עושה הכל מהתחלה בשביל לכופף אותו והוא שוב במצב שהוא בהתחלה ,למה הוא כל כך נוקשה אולי בגלל הקלאוס העצם שמחברת את השבר יש שם תאים מתים מה הסיבה לזה ומתי הוא אמור להיות חופשי אם אני משקיע בתרגול של פיזותרפיה. השבר אמור להתאחות לגמרי עוד שבועיים- חודש .
    ובנוסף יש לי כאב שאני מכופף ומיישר נכון שיש קליק כזה שמיישרים ומכופפים למה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה,מרפק לא מתקפל

הוספת תגובה

• הגבלה ביישור ובכיפוף

דני ליבנה
    31/05/2009

שלום רב
    מפרק המרפק הינו מפרק בעיתי בשיקום עקב המבנה המיוחד שלו וכתוצאה מכך מבנה צפוף והן מהנטיה להסתידות הרקמה סביב המפרק , שהסיבה לה אינה ברורה , חשוב להמשיך בהנעת המפרק הן בעזרת פיזיוטרפיסט והן באופן עצמאי ולמרות הנטיה לנוקשות חוזרת להמשיך ולהניע את המפרק ,במקרה שלך התאחות ראש הרדיוס לאו דווקא בגלל הקלוס צריך לבדוק האם ראש הרדיוס התאחה בזוית נקווה שלא , בכל מקרה להמשיך להניע את היד .
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו