עקמת נעורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת נעורים
    תום
    02/06/2009

היי קוראים לי טום ואני נער בן 14.
    לאבא שלי יש עקמת בגב מאז שהוא היה בגילי. הוא לא טיפל בה באותה תקופה והזניח ועכשיו יש לו עקמת יחסית חריפה כי ממש רואים אצלו גבנת.
    אני כבר מלפני שנתיים התחלתי ללכת לא זקוף, וכבר מלפני חצי שנה הבחנתי שהשכמות שלי בולטות ויש לי סוג של "גבנת" בגב ואני לא יכול להתיישר ולהיות זקוף.
    לפני חודשיים הלכתי לאורתופד והוא שלח אותנו לעשות צילום רנגטגן לגב על קסטה ארוכה, עשינו את הצילום וחזרנו אליו, ואז הוא בדק ובלי להסביר הרבה דברים פשוט אמר שיש עקמת קטנה ולחזור אליו עוד חצי שנה לבדיקה נוספת.
    אני ממש מפחד שהעקמת תתפתח, אני מפחד שהבליטה והגבנת בגב שלי תגדל, אני קראתי מאמרים באינטרנט שיש דרך לטפל בזה בשלב הזה כי זה נחשב גילוי מוקדם יחסית. אני ממש רוצה לטפל בזה ולמנוע התפתחות של העקמת למרות שהאורתפוד לא הציע לי לעשות כלום ופשוט אמר לבוא לבדיקה נוספת. למרות שהוא אמר שיש עקמת.

אני רוצה לדעת איך אני יוכל לטפל בזה,
    אם זה עצות, או איזה מכון\סדנה לטיפול בעקמת הנעורים.
    זה ממש חשוב לי ואני לא רוצה שהגבנת בגב שלי תגדל ותהיה כמו אבי

תודה,
    תום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת נעורים

הוספת תגובה

• טיפול בעקמת

דני ליבנה
    03/06/2009

שלום רב
    ראשית כל הכבוד לעירנות שנית אתה צודק חשוב מאוד להתחיל בטיפול על מנת למנוע התפתחות העקמת וזה בסדר שהרופאהמליץ שתהיה במעקב אולם חשוב שבמקביל תטפל בבעיה וכך כמובן תשפר את יציבתך כמובן שיש צורך למצוא פיזיוטרפיסט שמבין בתחום ויכול לעזורלך
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו