כאבי גב ממושכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב ממושכים
    רחלי
    12/06/2009

אני בת 21 וכבר מספר שנים יש לי כאבי גב..
    הם התחילו בגב בתחתון וכאבים בעצם הזנב... עם השנים הכאבים בעצם הזנב פסקו אבל התחילו לי כאבים בגב בעליון באזור השקע שמתחת לכתף ובצד אחד...יש ימים שהכאבים עזים ויש ימים שהכאבים פחות עזים..
    עשיתי צילומים שלא הראו משהו מיוחד ...
    הייתי עושה פיזותרפיות בצבא.. לא היה חשש לעקמת ממה זה נובע ואיך אני אוכל להקל על הכאבים..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב ממושכים

הוספת תגובה

• כאבי גב

אורן דיסקין
    13/06/2009

רחלי שלום
    כאבי הגב שלך יכולים לנבוע מסיבות רבות , לא סיפקת מידע האם את עוסקת בפעילות גופנית כלשהי או שאת עובדת קשה בתור מלצרית או לחלופין יושבת בלימודים ומול מחשב כל יום למשך שעות ארוכות, בכל מקרה נראה שאת זקוקה לחיזוק שרירי הגב והבטן ואני מעריך שכך תוכלי להפתר מכאבי הגב שלך. היי סבלנית משום שבעייתך כה ממושכת שהתחלת תרגול וחיזוק לא יפסיקו את הכאבים מיד
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רחלי
    15/06/2009

תודה רבה לך אני באמת אנסה חיזוק שרירים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו