עקמת בגב-הצעה לניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת בגב-הצעה לניתוח
    תגל
    05/07/2009

שלום
    יש לי עקמת בגב,סקוליוזיס, וטיפלתי בה במשך 3 שנים כבר ע"י חגורת גב אך לפני כחצי שנה הרופא אמר שנעצרה העקמת ועליי לשים אותה רק בלילה, היום,אחרי חצי שנה אמרו לי שהעקמת החמירה והגיעה ל45 מעלות והרופא אמר שיש סיכויים גדולים לשלוח אותי לניתוח,אך אינני רוצה אני רק בת 15 האם אני חייבת לעשות ניתוח?להמשיך לשים את החגורה?לעשות פיזיותרפיה?
    אשמח אם תענה על שאלתי זה חשוב לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת בגב-הצעה לניתוח

הוספת תגובה

• עקמת בגב

אורן דיסקין
    05/07/2009

תגל שלום
    ניתוחי עמוד השדרה נועדו לטפל במספר בעיות בהן מניעת הפרעה התפתחותית ,שיפור היציבה ואף אסטטיקה. חלק מכך חשוב יותר וחלק פחות .לגבי ההחמרה של העקמת רצוי שתמשיכי להשתמש במחוך אך יש מקום לפנות לחוות דעת נוספת של אורטופד מומחה בנושא עמוד שדרה. לגבי ניתוח -לא ניתן להכריח אותך לעבור ניתוח אך עליך להתייעץ עם המומחה ולהבין מה יכול לקרות אם לא תעברי ניתוח, מהם הסיכונים ומה יקרה אם כן תנותחי. עליך להבין למה לצפות מתוצאות הניתוח ומהן ההשלכות- לאחר הניתוח יש מגבלות בתנועה וצריך שיקום פיזיותרפי אך תרוויחי מניעה של בעיות בעמוד השדרה שיתכן ויופיעו במידה ולא תנותחי.
    בכל מקרה עליך להמשיך ולהיות במעקב התפתחותי
    אני מקווה שעזרתי לך
    לבריאות אורן דיסקיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת

טובה
    29/12/2010

שלום,
    ברצוני לברר עד כמה -אם בכלל,יכולה הפיזיותרפיה לתת מענה לעקמת של 45 מעלות,
    שאובחנה לראשונה בגיל 17....
    אשמח לתגובתכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקמת - תגובה

דני ליבנה
    29/12/2010

שימוש במחוך חשוב מאוד כדאי לפנות לטכנאי שעושה חגורות שהן נחשבות המועילות ביותר לסקוליוזיס מסוג שינאו ריגו במידה ואין לך את החגורה מהסוג הזה אכן כדאי וכן כדאי להכנס לתהליך טיפולי פיזיוטרפי בגישת שרוט שיכול לקדם אותך מעברלכך בחודש פברואר 2011 מגיע לארץ דר ריגו שהוא נחשב לאחד המובילים בנושא טיפול שמרני( לא ניתוחי ) ואולי כדאי לך להתיעץ איתו
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו