כאב כרוני בברך...?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב כרוני בברך...?
    יעקב
    22/07/2009

שלום לכם אני סובל מהברך כבר כמעט חמש שנים שפגע לי נורא בתפקוד היום יומי קיבלתי מכה בפיקה שיצרה לי גבשושית בבדיקתct אובחנו ציסטות מבנה גרמי שמור במיפוי נמצאה קליטה מוגברת אציין שבבדיקת mri מינסקוס ורצעות תקיניים אבל הכאב כול היום 24 שעות ביממה אני משתמש בתרופת טרמדקס שמעט עוזרת אובחן בmri חתיכת עצם קטנה שנתלשה עברתי בעקבות זה שתי אורטוסקופיות וכנראה זה היה מאוחר וככול הנראה חתיכת העצם פצעה את הסחוס אציין שיש לי תנועה מלאה של הברך ושריר ארבע ראשי חזק במיוחד אך הכאב לא מרפה עד היום זריקה לא קיבלתי אציין שאני בחור צעיר בן 27 שלא מתגבר על הפציעה מה ניתן לעשות כדי לעזור לי כדי שאוכל להמשיך לחיות....אם תוכלו לעזור לי לכוון אותי אודה לכם מאוד בתודה קובי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב כרוני בברך...?

הוספת תגובה

• כאב כרוני בברך...

יעקב
    27/07/2009

למה לא עניתם לי.....לשאלתי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבכרוני בברך

דני ליבנה
    27/07/2009

שלום רב
    כיוון הטיפול צריך להיות אורטופדי יש אפשרותץ ללכת למספר כיוונים מתוך הנחה לפי התיאור שלך שהבעיה בסחוס וכל השאר תקין 1 הזרקת חומר סיכה לסחוס כגון סינבקטין 2שיוף אזור הסחוס והחלקתו כדי להפחית את הלחץ 3 השתלת סחוס , אלה האפשרויות לתיקון בעיה סחוסית
    ובכל מקרה כדאי להתיעץ עם מנתח מומחה בתחום הברכים .
    בהצלחה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו