בחירת מקום פיזיוטרפיה בגוש דן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת מקום פיזיוטרפיה בגוש דן
    משה
    17/08/2009

היי,

הייתי רוצה לדעת איפה עדיף לעשות פיזיטרפיה. בפעם הקודמת עשיתי בתל-השומר ולא נשארתי מרוצה. זה גם לא כל כך עזר לי. איכילוב ובינליינסון נמצאים באיזורים שבהם אני נמצא ביום יום. אני חבר מכבי. איפה עדיף לעשות פיזיטרפיה? האם עושים פיזיטרפיה רק בבתי חולים או שישנם מקומות נוספים באיזור בת-ים/תא/בני ברק/פתח תקווה/רמת גן/גבעתיים? כמה פעמים בשבוע וכמה מפגשים צריך לעשות? מי קובע את זה - בהפניה מאורטופד זה לא רשום. בצבא כל הפניה הייתה 5 מפגשים, איך זה במכבי?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול פיזיוטרפי

דני ליבנה
    17/08/2009

שלום רב
    אנו לא ממליצים על מקום זה או אחר או על פיזיוטרפיסט זה או אחר אתה צריך לבדוק ולעשות מרקטינג בעצמך ולהחליט היכן מתאים לך לטפל מספר הפעמים נקבע עי הפיזיוטרפיסט המטפל

דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי, תודה רבה!!!

משה
    17/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו