שכמה חופשית משוחררת לא יציבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכמה חופשית משוחררת לא יציבה
    יעל
    03/09/2007

שלום,
    בעקבות פציעה בחדר כושר לפניי 4 שנים שלא ממש אובחן מה הנזק
    שכמת יד ימין שלי כאילו משוחררת- בדכ סבלתי מכאבים בנקודה הכי שמאלית למטה של השכמה קרוב לעמוד השדרה היכן שהמעויינים נמצאים- אני מניחה שיש נזק שם - כי שם כואב לי ונזק בטוח ייש כי הכתף שלי שמוטה פנימה - אין מה שיחזיק אותה וכואב במיוחד כשאני מרימה ידייםב 90 מעלות
    איזה תרגילים אני יכולה לעשות לחזק את השריר שאחראי על היציבות?וועל אחזקת השכמות ( הרמבואידים ?)

אגב ..כואב לי אפילו כשאני עושה הליכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכמה משוחררת

דני ליבנה
    05/09/2007

שלום רב
    כמו שאת אומרת את מניחה שיש נזק ,ובכן על מנת לוודא נזק יש צורך בבדיקה מקיפה עלמנת להיות בטוח באבחון הבעיה , כדאי שתלכי לבדיקה אצל פיזיוטרפיסט במקום מגוריך ואז יתאימו לך תרגילים לייצוב חגורת הכתפים .
    בהצלחה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכמה משוחררת

דני ליבנה
    05/09/2007

שלום רב
    כמו שאת אומרת את מניחה שיש נזק ,ובכן על מנת לוודא נזק יש צורך בבדיקה מקיפה עלמנת להיות בטוח באבחון הבעיה , כדאי שתלכי לבדיקה אצל פיזיוטרפיסט במקום מגוריך ואז יתאימו לך תרגילים לייצוב חגורת הכתפים .
    בהצלחה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו