כאבים ואי יציבות בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ואי יציבות בקרסול
    עדי
    17/09/2009

שלום . אני בת 29. לפני מס' שנים נקעתי את הקרסול . לצערי המתנתי בערך שבועיים עד שהלכתי לרופא . הנקע ההוא טופל אבל מאז אני ממשיכה לסבול מכאבים תמידיים בקרסול, והרבה פעמים סובלת מתנועות לא נכונות של הקרסול, אבל שלא מגיעות עד כדי נקע. לפני שנה ומשהו הופניתי לצילום "סטרס" שם אבחנו שיש אצלי אי יציבות לטרלית קלה. סדרת פיזיותרפיה שעשיתי אז סייעה לי מבחינת הכאבים, אולם לאחר תקופה התחילו שוב התנועות הלא נכונות עם הרגל והחמרה של הכאבים. לאחרונה התחלתי סדרה חדשה של פיזיותרפיה בקופ"ח, אולם שם הסביר לי הפיזיותרפיסט לאחר שני טיפולים כי מאחר ומדובר במצב כרוני הדבר הטוב ביותר הוא להתאמן יומיומית עם "פיתה" ואין טעם בהמשך טיפולים במכון. השאלה שלי היא האם לאחר תקופה של אימון עם ה"פיתה" אני אמורה לחוש שיפור גם ברמת הכאבים , או שעליי פשוט להשלים עם העובדה כי אלו ילוו אותי עוד הרבה שנים ?

בתודה מראש ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ואי יציבות בקרסול

הוספת תגובה

• אי יציבות בקרסול

אורן דיסקין
    18/09/2009

שנה טובה , לצערי בקופ"ח יש עומס מטופלים כך שהשקעה בך היא "מותרות". לעומת זאת תרגול יומי תוך הכוונה של הפיזיותרפיסט פעם בשבועיים והתאמות רמת הקושי לפי יכולתך יכולים לשפר מאד את מצבך. יתכן מצב בו יש נזק חמור יותר ממתיחה(או קרע) של הרצועה הלטראלית אשר גורם לכאבים אך את זאת צריך לברר בMTI או CT בכדי לשלול פגיעה סחוסית- איני חושב שזהו מצבך אך גם זו יכולה להיות סיבה לכאבים
    בברכת שנה טובה בריאות וללא כאבים
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו