כאבי כתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי כתפיים
    אלמוני
    13/10/2009

אני בן 18 וכבר במשך יותר משנה סובל מכאבי כתפיים ייתכן מאוד שהכאבים התחילו בגלל חדר כושר ( הפסקתי ללכת לשם) . עשיתי טיפול של פיזיוטרפיה אך זה לא עזר רק החמיר את המצב במיוחד בגלל "פציעות " - תנועה לא טובה בכדורסל ובטיול ...
    הכאבים באים והולכים ונמשכים שעות רבות , במיוחד יש כאבים בשעת ריכוז גבוה ובמיוחד בלימוד כשאני משעין את הכתפיים קדימה (מתח ) , העמידה שלי מאוד עקומה ובלי קשר יש לי כאבי גב תחתון לעיתים אך זה פחות קריטי. הכאבים בכתפיים לא נותנים לי מנוח וממש מעיקים ואני די נואש מהטיפולים שהיו לי עד היום שרק דרדרו !!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי כתפיים

הוספת תגובה

• כאבי כתפים

דני ליבנה
    15/10/2009

מה השאלה ?
    בכל מקרה בקש הפניה לטיפול פיזיוטרפי שיתאימו טיפול לבעיותך.
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך כאבי כתפיים

אלמוני
    18/10/2009

קצת נואשתי מהמטפלים שהייתי איתם עד היום תוכל בבקשה להמליץ לי על מומחה!!!! שיוכל לעלות על הבעיה ושורשה , תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיפול

דני ליבנה
    18/10/2009

שלום רב
    אין אנו ממליצים על מטפל זה או אחר אבל בהחלט ישנם פיזיוטרפיסטים טובים שבהחלט יעזרו לך
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו