מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב וטווח קטן בשורש כף יד שמאלאני24/10/2009
שלום,
בת 22, ממלצרת תקופה ארוכה.
כנראה שהחזקתי במשמרת האחרונה מגש עם משקל גדול מבדרך כלל והחזקתי את המגש כך שלא כל היד ישרה אלא באקסטנשיין עם ulnar deviation.
עברו מאז יומיים וכואב לי להישען על היד שהיא באקסטנשיין, קשה לי להגיע לסוף הטווח בפלקשיין אבל אני כן מגיעה... אבל radial deviation טווח קטן בחצי לעומת היד השנייה.
מרגישה כאב בגיד extensor carpi radialis.
מה עדאי לעשות? אולי לשים קרח לכמה דקות? לעשות תרגילים ולנסות למתוח? או ללכת לרופא? או שזה יעבור עוד כמה ימים?
תודה רבה רבה
ושבוע טוב
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשורש כף היד
אורן דיסקין24/10/2009נועה שלום
נראה שאת מתמצאת באנטומיה וזה יפה. לגבי הכאב הזמן ירפא וצריך סבלנות ניתן לקרר בכדי להפחית כאב וכן לחבוש בכד לקבל תמיכה בימים הקרובים. תני ליד מנוחה מלאה או חלקית לפי מה שאת צריכה (עבודה וכד' ...)
לבריאות
אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני24/10/2009אני לומדת שנה שניה פיזיותרפיה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?