עקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • עקמת
    דנה
    10/11/2009

    אני בת 12 ויש לי עקמת של בערך 45 מעלות. אני עם מחוך בגב 22 שעות ביממה. אני עם המחוך שנה וחצי . כשאר אמי ראתה שאני נוטה טיפה הצידה הלכנו לאורתופד והוא אמר לנו לבוא למעקב. אחרי כמה פעמים שביקרנו אצלו הוא אמר שיש לי עקמת ואני צריכה מחוך. הלכנו לרופאים מומחים והם אמרו לי אותו הדבר. ואז התחלתי עם המחוך. אחרי חצי שנה מאז ששמתי את החגורה הלכנו לביקורת והעקמת השתפרה ל-22 מעלות! אחרי עוד חצי שנה, בספטמבר הלכנו לביקורת והעקמת החמירה ל-45 מעלות ואמרו שיש סיכוי לניתוח, מאוד נלחצתי ואני עדיין לחוצה... התחלתי ללכת לא ממזמן לדיקור סיני בגב וטווינה , והתחתי לפני שבוע פיזותרפיה.
    במרץ יש לי עוד פעם בדיקה..
    שאלתי היא: האם יש לדעתך מצב לשיפור? האם כדי בכלל להמשיך את הטיפולים? מה עוד אני יכולה לעשות לשיפור העקמת? האם צריך לחליף חגורה? אם אצתרך ניתוח, אוכל לאחר מכן, לשחות, לרקוד, לעשות ספורט ?

    אשמח אם תענו לשאלתי, רותם

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • עקמת

    דני ליבנה
    11/11/2009

    שלום רותם
    את נמצאת בגיל הנכון לטיפול וכן יש אפשרות לשפר את מצב הגב ,ראשית כדאי לטפל בפיזיוטרפיה אצל פיזיוטרפיסטים שהתמחו בטיפול בעקמת הות ולא כל פיזיוטרפיסט מבין בעקמת , מבחינת נושא החגורה כדאי להשתמש בחגורה מסוג ריגו שינאוישנו טכנאי בחולון שהוא מומחה בנושא אלה חגורות שמשפיעות על עמוד השדרה בצורה מאד יעילה היות וחגורה זו עובדת בשלשה מישורים לגבי השאלה בנושא הניתוח נראה שכרגע כדאי למצות טיפולים שמרניים כגון : פיזיוטרפיה וחגורה עקרונית לאחר ניתוח אפשר לבצע פעילות ספורטיבית ריקוד ושחיה אולם דיה לצרה בשעתה .
    בהצלחה
    דני ליבנה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו