אנא עזרו לי, מיואש! כאבי שרירים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא עזרו לי, מיואש! כאבי שרירים!
    תמיר
    04/12/2009

אהלן, אני בחור בן 19, הייתי בריא ולא היו לי שום בעיות לפני הגיוס.
    עשיתי גיבוש לסיירת בתאריך 2/12/08 ועברתי אותו.
    ביום ראשון בלילה (7/12/08) התנפחה לי כף הרגל והיתה אדמומיות. זאת היתה הפעם הראשונה שהרגשתי כאב.
    מאז, עברה כמעט שנה של הדרדרות, כאבים וסבל.
    בצילום כף רגל לא איתרו דבר.
    במיפוי עצמות שכלל מיפוי מהאגן ומטה רשמו: "קליטה לא סדירה בפרקי ירכיים, ברכיים וכפות הרגליים"
    באולטרסאונד שעשו בברך שמאל בלבד מצאו שיש נוזלים בבורסה האינפרא פטרלית (ברוסיטיס).
    חוץ מזה לא בדקו לי את הגב.
    פיזיוטרפיסט שהייתי אצלו כ4 חודשים לא הצליח לפתור את הבעיה, מצא אצלי את הנקודות הכואבות וטען שמרגישים שהשרירים תפוסים ושפספסו אותי ששלחו אותי אליו אחרי חצי שנה מתחילת הכאבים.
    היום יש לי כאבים בבשני צידי הרגל (בכל אחת מהרגליים) מהברך עד למפשעה וגם מהצד השני של הרגל.
    שתי נקודות כואבות באגן, כאב בחיבור בין האגן לרגליים, כאבים לאורך הגב. הכל בצורה סימטרית.
    אני לא יכול להתכופף, אני לא יכול לשבת ישיבה מזרחית, כואב לי בכיפוף, כל דבר קטן שארים זמן מה, יכאב לי הגב בטירוף.
    עמידה ממושכת תגרום לי לכאבי גם נוראיים.
    אני נ-ו-א-ש!
    כבר שנה של סבל, שאף אחד פשוט אף אחד לא מבין. הגעתי לאורטופדים שאמרו לי לחיות עם זה.
    אני לא יודע מה לעשות.. אף אחד לא מבין אותי ואני בסבל יומיומי. אנא!
    תודה מראש, תמיר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

דני ליבנה
    06/12/2009

שלום רב
    צריך להגיע כן לאורטופד שיבדק אותך בצורה מסודרת וכן לפיזיוטרפיסט שיבדק ויטפל בצורה מסודרת ,באינפורמציה שאתה מספק קשה לענות דרך האתר .
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לקנות מכשיר זרמים חשמליים..?

תמיר
    09/12/2009

זה טוב לשרירים תפוסים מאוד? כאמור מעל שנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר זרמים

דני ליבנה
    09/12/2009

שלום רב
    אתה יכול לקנות מה שאתה רוצה אבל כפי שאמרתי לך לפיזיוטרפיסט שיבדק אותך ויתאים לך טיפול ואני מניח שגם יעזור
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה, האם אני צריך ויטמינים?

תמיר
    12/12/2009

יש לי כאבי שרירים כללים שאכן התחילו ממאמץ בצבא. הכאבים הם בנקודות רבות וגם פיזיוטרפיסט לא יודע בדיוק היכן להתמקד.
    האם יכול להיות שחסר לי תוסף תזונה?
    גם אם אני מרים משהו כבד ביד אחת למשך ג'ריקן כבד, מיד השרירים בכף היד נתפסים.
    אני אוכל הרבה סלט.
    אולי יש תוסף מסוים שחסר לי..?

תודה רבה לך ועל תשובותיך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמינים ותוספי מזון

אורן דיסקין
    12/12/2009

תמיר שלום
    בכדי לענות על שאלה זו עליך לבצע בדיקות דם ולפנות לתזונאי/ת אשר יישבו איתך בצורה מסודרת ויעזרו לך בנושא. עדיף שתחפש תזונאי/ת אשר מתעסקים בספורטאים ויוכלו לכוון אותך טוב יותר
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו