נא לעזור לי לפתור את הבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נא לעזור לי לפתור את הבעיה
    בחור
    08/12/2009

שלום רב,

אני בן 24, בריא בדרך כלל, לפני 3 חודשים עברתי עקירת שן בינה עליונית שמאלית אצל רופא שיניים- יומיים אחרי העקירה התנפח הצוואר ונתפס שריר בצוואר (עוית שריר) ומצבי הוא קשה ביותר, השריר בולט בצוואר ובחלק שמחבר בין הצוואר לכתף והוא מאוד תפוס וכאשר אני לוחץ עליו באצבע אז הוא מאוד קשיח, ובדרך כלל יש כאבים בצוואר ללא הגבלה בתנועות (יש תנועה אחת שאני מרגיש שאני מוגבל בה- אני מרגיש שמשהו תפוס מבפנים בתנועה זו) לאחר כמה בדיקות אצל רופא משפחה/ אף אוזן גרון- החליט רופא המשפחה על טיפול אצל פיזיותרפיסט- כבר עשיתי שני טיפולים ויש שיפור אבל שיפור זניח- אני מודאג מהמצב - רציתי לשאול האם פיזיותרפיה יכולה לעזור? ואם כן אז כמה טיפולים מומלץ לפי המצב שלי (בערך) ? והאם פיזיותרפיה היא הפתרון היחיד? או האם מומלץ לשלב עם זה טיפול אחר ע"י תרגילים בבית או חימום הצוואר בבית או טיפול תרופתי?

והאם יש חשש מנזק קבוע בצוואר? או שניתן לתקן את עוית השריר?
    תודה רבה
    אשמח מאוד לקבל את עזרתכם כי אני מיואש מהמצב שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עקירת שן

אורן דיסקין
    08/12/2009

מאד לחוץ שלום
    ראשית הלחץ לא יועיל לך בכלום . שנית לפי מה שכתבת טופלת עד כה רק 2 טיפולים ואף ראית שיפור קל לכן אתה מוכרח לתת לזה עוד תקופה. אני חושב שלפיזיותרפיה יש מקום רב בהטבת מצבך. ברור שאתה רוצה להבריא ואם ניתן אז כבר אתמול אך לצערנו זמן ההחלמה ארוך מזמן הפגיעה. ישנם סוגי טיפולים נוספים ברפואה המשלימה שיכולים להקל עליך נסה אותם רק!!! לאחר שנואשת מהפיזיותרפיה
    ישנם פיזיותרפיסטים המתמחים בפגיעות הקשורות ללסת והצוואר הן בקופות החולים והן באופן פרטי
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו