חזרה לכושר לאחר בקע מפשעתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לכושר לאחר בקע מפשעתי
    עומר
    22/12/2009

שלום אורן ודני,
    אני חייל ביחידה קרבית בן 19 וחצי. לפני חודש עברתי ניתוח בקע מפשעתי.
    עברתי ביקורת אצל הרופא המנתח והוא אמר שאני יכול לחזור להתאמן, אבל אסור לי להרים משאות כבדים ואני צריך להימנע מעבודה על שרירי הבטן.
    אילו תרגילים אני יכול לעשות על מנת לחזור לכושר (מסעות, ריצות וכו')?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה לכושר

דני ליבנה
    22/12/2009

שלום רב
    ראשית יש להמתין לפחות חודשיים עד לחזרה למאמצים של יחידה קרבית לפעמים יותר , כדאי לעבוד עם מדריך מוסמך שיעזור לך להכנס לכושר בצורה הדרגתית ונכונה
    דני ליבנה פיזיוטרפיסט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה לכושר לאחר ניתוח

אורן דיסקין
    22/12/2009

עומר שלום
    ספורטאים מקצועיים שעוברים ניתוח לתיקון בקע מפשעתי חוזרים לפעילות מלאה לאחר כחודש כמובן באופן הדרגתי הכולל חיזוק שרירי בטן,ריצה וחדר כושר. בכל מקרה צריך לקבל אישור לחזרה לפעילות מהרופא המנתח או רופא היחידה במקרה שלך.
    הסיבה לצורך באישור נובעת מהדרך בה הרופא נוהג להדריך את מטופליו לחזור לפעילות.
    יש כירורגים אשר מאשרים לחזור ולבצע תרגילי חיזוק לשרירי הבטן לאחר 3-4 שבועות מהניתוח ויש אחרים אשר מבקשים 6 שבועות.
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו