הליכון/קביים/מקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכון/קביים/מקל
    גל
    02/01/2010

שלום,
    אשמח לדעת באיזה אמצעי עזר תשתמש אישה בת 70 ששברה את ראש הירך ימין ושורש כף היד באותו צד, ואסור לה להפעיל כוחות דחיסה על היד. ב2 מצבים:
    כאשר השבר אינו יציב לדריכה במה היא תשתמש? אני חשבתי על כיסא גלגלים לפחות לבינתים עד שהשבר בשורש כף היד יתאחה או שיהיה מותר להפעיל כוחות ואז נעביר אותה להליכון או קביים.
    מצב שני הוא כאשר השבר יציב לדריכה- אולי הליכון? אבל גם בעייתי כי יקשה עליה ללכת כי לא תוכל להפעיל משקל על היד...
    מה אתם מציעים?
    אני לומדת פיזיותרפיה, ויש לי מבחן ואני אשמח לתשובה (אני יודעת שזה פורום למטופלים ואני מצטערת שאני מעמיסה עליכם עוד שאלות, אבל זה ממש יעזור לי!)
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכון/קביים/מקל

הוספת תגובה

• הדרכה בפיזיוטרפיה

דני ליבנה
    04/01/2010

אני מקוה בשבילך שלמדת קצת תהליך קבלת החלטות בפיזיוטרפיה ואם לא כדאי לשבת ולחזור על החומ ר בכל מקרה האתר הינו ייעוץ למטופלים ולא לפיזיוטרפיסטים לפני בחינה .
    כאשר השבר הן בשכי והן ברגל לאיציב בעקרון צריכה להיות בכסא גלגלים ,וכמובן אפשר להעמיד על הרגל הבריאה בעזרת הליכון אמות .
    במצב שני כאשר השבר בירך יציב ואפשר לשאת משקל עליו הבעיה פשוטה יותר שימוש בהליכון אמות כך שהיא יכולה ללכת ללא נשית משקל על שכי
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו